in

Νικόλ Σέρζινγκερ: Φουσκώνει… από περηφάνια και βγάζει μάτι – φωτογραφία


Τη Νικόλ Σέρτσινγκερ την ξέρουμε καλά. Και όσοι δεν τη γνώριζαν την έμαθαν τόσα χρόνια από τα τερτίπια της στη Μύκονο κάθε καλοκαίρι.

Πριν μερικά χρόνια η Νικόλ ξέδωσε για τα καλά με τον τότε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, αλλά δεν είχε σκοπό να το συνεχίσει. Με την επιστροφή της στην Αμερική τον ξέχασε και του έκανε unfollow.

H αλήθεια πάντως είναι πως pριν από χρόνια και από τη μέρα που χώρισε με τον Λιούις Χάμιλτον, η Νικόλ Σέρτσινγκερ αντίκρυσε μια άλλη ζωή.

Διαφήμιση

Από τότε έχει γίνει πιο ξέφρενη, πιο party animal, λέει ναι στις προκλήσεις και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος από τα 6 χρόνια σχέσης με τον οδηγό της Formula και συνεχίζει και τώρα που έχουν περάσει ακόμα έξω ;eji από το χωρισμό τους

Οι εμφανίσεις της που το τελευταίο διάστημα έχουν κάτι διαφορετικό, είναι στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής και… της εξωστρέφειας που νιώθει η Νικόλ. Μετά τις φωτογραφίες της που την είδαμε τόπλες σε παραλία της Καλιφόρνια, ήρθε η παρουσία της στο Λος Άντζελες για να δώσει συνέχεια.

Η τραγουδίστρια και κριτής στο X-Factor βρέθηκε στο πάρτυ της ιστοσελίδας Just Jared, το Way To Wonderland party που έγινε στο Greystone Manor, και άμα τη αφίξει της οι παπαράτσι έτρεξαν να προλάβουν να την φωτογραφίσουν.

Τι το διαφορετικό είχε; Το μπούστο της Νικόλ είχε ξεπεράσει τα συνηθισμένα του όρια και ήταν πιο γεμάτο από ποτέ. Τόσο που σκεφτόμαστε είτε ότι τα φούσκωσε είτε ότι το δερμάτινο τοπ της έδινε μια μεγαλύτερη ώθηση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βρέθηκε η κατάλληλη στάση (ύπνου) για να μην κάνετε ρυτίδες!

Λίντσεϊ Πέλας: Σοσιαλίστρια και σαδίστpια – Δεν αφήνει κανένα περιθώριο να πάρεις ανάσα