in , ,

Leni Klum: Ποια είναι η πανέμορφη κόρη της Heidi Klum

Η 17χρονη Λένι Κλουμ, κόρη της γοητευτικής Γερμανίδας και επιχειρηματία Χάιντι Κλουμ, ακολουθεί τα χνάρια της 47χρονης μητέρας της. O πατέρας της είναι ο πρώην οδηγός αγώνων Formula 1, Flavio Briatore.

H Λένι είναι γνωστή στα φώτα της δημοσιότητας από τη στιγμή που γεννήθηκε, καθώς είναι κόρη ενός από των μεγαλύτερων supermodel όλων των εποχών. Εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο, κάνοντας το ντεμπούτο της στις 29 Αυγούστου του 2021. Τότε, περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα της Dolce & Gabbana Alta Moda, στη Βενετία.

Στη μικρή μέχρι στιγμής καριέρα της, η Κλουμ έχει καταφέρει να συμμετέχει σε μεγάλα projects. Πόζαρε σε περιοδικά όπως το Vogue και Glamour, κλείνοντας παράλληλα δουλειές σε διαφημιστικά, καμπάνιες και φωτογραφήσεις.

Διαφήμιση

Εδώ και τρία χρόνια, το νεαρό μοντέλο είναι ερωτευμένο με τον 18χρονος Άρη Ραξέφσκι. Ο Άρης είναι ο γιος του Σπύρου Πώρου και παίκτης χόκεϊ, στον πάγκο με τους Los Angeles Junior Kings.

Το ζευγάρι γιόρτασε χθες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δημοσίευσαν μια selfie στο Instagram, δείχνοντας πολύ αγαπημένοι. «Τρίτος Βαλεντίνος μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λένι, στο προφίλ της στο Instagram.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το μοντέλο έκανε μια δραστική αλλαγή στο look της, πριν λίγες εβδομάδες, καθώς αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της. Συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της στο χρώμα «expensive brunette» ή «ακριβό καστανό».

Η καστανή απόχρωση «expensive brunette» αποτελεί την μεγαλύτερη τάση για τα σκούρα χρώματα για το 2022. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, που τα hair trends πρότειναν ξανθές αποχρώσεις, φέτος έγινε στροφή 180 μοιρών και επιτάσσουν το σκούρο καστανό.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Nicole Scherzinger: Με τη λεπτή σιλουέτα της και την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Διακοπές στην Βουδαπέστη με τον μέλλοντα σύζυγό της;