in , , ,

Eurovision 2019: Σε ποια θέση κατατάσσουν Ντούσκα και Τάμτα σύμφωνα με τα Προγνωστικά!

Eurovision 2019

Η Ελλάδα απόψε το βράδυ, στο Τελ Αβίβ όπου χτυπάει η καρδιά της Ευρώπης λόγω της διεξαγωγής του 64ου διαγωνισμού της Eurovision, όχι μόνο θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με την Κατερίνα Ντούσκα αλλά θα δώσει βροντερό παρών, όπως συνέβη και την προηγούμενη Τρίτη, στον Α’ Ημιτελικό όταν η ερμηνεύτρια του τραγουδιού «Better Love» κέρδισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Τι προγνωστικά όμως δίνουν για την Ελλάδα και την Κύπρο τα στοιχηματικά γραφεία λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά;
Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα ήταν από τις χώρες του Α’ Ημιτελικού που πήρε με… περίπατο την πρόκριση στον τελικό αφού εκτός από την Κύπρο και την Τάμτα, με το τραγούδι Replay δεν είχε και ιδιαίτερα σκληρούς αντιπάλους.
Τι γίνεται όμως με τον αποψινό τελικό, με το απόλυτο φαβορί, την Ολλανδία και τον ερμηνευτή του τραγουδιού Duncan ο οποίος στον β’ ημιτελικό της Γιουροβίζιον, ήταν απλά συγκλονιστικός;
Το σκηνικό του ήταν σε μπλε φόντο με τις αποχρώσεις του να εναλλάσσονται άλλοτε πιο σκούρες και άλλοτε πιο ανοιχτές, ενώ καπνοί και σύννεφα συμπλήρωσαν την εμφάνιση θυμίζοντας νυχτερινό ουρανό. Ο Ολλανδός κατάφερε να σαγηνεύσει το κοινό και συγκράτησε τη θέση του στα προγνωστικά που εδώ και καιρό τα στοιχηματικά γραφεία τον θέλουν να κερδίζει τη νίκη.

Όσο για την Ελλάδα, το τραγούδι αρέσει πολύ στους eurofans που έχουν αγκαλιάσει με αγάπη την Κατερίνα Ντούσκα και την αποθεώνουν ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την Τάμτα και την Κύπρο που με το τραγούδι της Replay έχει δώσει τον ανάλογο ρυθμό στα πάρτι της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Δείτε τι φρούτο να τρώτε μετά από πίτσες και σουβλάκια για να μην παχαίνετε

ΟΑΕΔ: Ειδικό επίδομα 720 ευρώ