in

Μαλάγκα Τζαμπέρι – Τάραξε το Φεστιβάλ των Καννών το φόρεμα με τη θηλιά στο λαιμό για τις εκτελέσεις στο Ιράν


Η Μαλάγκα Τζαμπέρι, το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο, κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα στο Φεστιβάλ των Καννών. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το ξεχωριστό στυλ και η εντυπωσιακή ομορφιά της που προκάλεσαν σχόλια.

Το μοντέλο αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια προβολή που της προσέφερε το κόκκινο χαλί για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα.

Η Μαλάγκα Τζαμπέρ εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα που έμοιαζε με θηλιά. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να επιστήσει την προσοχή στις απαίσιες εκτελέσεις που λαμβάνουν χώρα στη χώρα της καταγωγής της, το Ιράν.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πάνω από 200 άνθρωποι εκτελέστηκαν μόνο φέτος στο Ιράν. Με αυτή τη δράση, η Τζαμπέρι προσπαθεί να αναδείξει αυτήν την αποτρόπαια πρακτική και να καλέσει τη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει.

Η Τζαμπέρι, που είναι γνωστή για την υποστήριξή της προς τα ανθρώπινα δικαιώματα, έκανε αυτό που λίγοι τολμούν. Καταγγέλλει δημόσια και ανοιχτά τις εκτελέσεις στο Ιράν, κινδυνεύοντας την προσωπική της ασφάλεια και ευημερία.

Άλλη μια γενναία γυναίκα. Ίσως αν οι γυναίκες ήταν η πλειοψηφία στην πολιτική, δεν θα γίνονταν άλλοι πόλεμοι;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσταρε το τηλέφωνό της και σε περιμένει… Ξανά χάος στα social media

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έφυγε ο Μαρτίκας για δουλειά και του άνοιξε τη βαλίτσα που έφερε από το survivor All Star