in

Το μαύρο φόρεμα με το σούπερ σέξι σκίσιμο της Βίκυς Κουλιανού ξεσήκωσε το Instagram

Δες φωτογραφία

Με τον αυθεντικότητα και το χαμόγελό της, η Ελληνίδα top model της δεκαετίας του 1990, Βίκυ Κουλιανού, έχει κερδίσει την αγάπη μας, με πολλούς άνδρες να τη θεωρούν μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη! Και ξέρεις κάτι, δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, αλλά όλο αυτή η ενέργεια και θηλυκότητα που εκπέμπει φυσικά, χωρίς προσπάθεια.

Πριν λίγες ώρες, η 55χρονη καλλονή προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και αναστάτωσε τους followers της. Πρόκειται για μία φωτογραφία σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή, στην οποία εμφανίζεται με ένα maxi, μαύρο φόρεμα με σκίσιμο αριστερά και δεξιά μέχρι τους μηρούς και hot ψηλοτάκουνες γόβες.

Διαφήμιση

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και άπειρο σεξαπίλ, ποζάρει σε ταράτσα και τα ατελείωτα πόδια της δεν μπορούν παρά να εξιτάρουν την ερωτική φαντασία του ανδρικού πληθυσμού. Παράλληλα, το φόρεμα αγκαλιάζει τη μέση και το ντεκολτέ της, ενώ τα oversized γυαλιά ηλίου της προσδίδουν έναν αριστοκρατικό αέρα. Τη θηλυκή της πλευρά αποθεώνουν τα καλοχτενισμένα μαλλιά της, τα οποία πέφτουν μέχρι τη μέση της.

Με αυτές τις φωτογραφίες, η Βίκυ Κουλιανού, στα 55 της έτη, αποδεικνύει πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία 25άρα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φεντερίκα Νάρτζι: Η νέα Μόνικα Μπελούτσι με μαγιό και ψηλά τακούνια φέρνει το καλοκαίρι

GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Διαφημίζει σέξι, μοβ συνολάκι και «κολάζει» με το βαθύ ντεκολτέ της