in , ,

Elle Macpherson: 57 χρονών και πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Αυτά είναι τα μυστικά στη διατροφή και τη γυμναστική της

Το μοντέλο διαθέτει μια σιλουέτα που ξεχωρίζει, παραμένοντας πιστή στο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της!

Το όνομά της έγινε γνωστό στο χώρο του modeling τη δεκαετία του 1980. Οι αναλογίες της ήταν ο λόγος που η Elle Macpherson πήρε το προσωνύμιο «The Body». Ακόμα και σήμερα, στα 57 της χρόνια, παραμένει μια κομψή και εντυπωσιακή γυναίκα, με τέλειες αναλογίες.

Τα μυστικά της διατροφής της Elle Macpherson

Διαφήμιση

Η Elle Macpherson ακολουθεί μια φυτική διατροφή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η 57χρονη star λατρεύει τα λαχανικά, επιλέγει 100% βιολογικά προϊόντα στη διατροφή της, ενώ αποφεύγει το κόκκινο κρέας, το σιτάρι, τα γαλακτοκομικά, τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Επίσης, συνήθως προτιμά να τρώει vegan τροφές, χωρίς όμως να αποκλείει τελείως το ψάρι ή το τυρί από το διατροφολόγιό της.

Πρωινό

Η Elle Macpherson ξεκινά το πρωινό της με μια κούπα ζεστό νερό με λεμόνι. Συνεχίζει με μια κούπα τσάι matcha, ενώ επιλέγει να φάει ανάμεσα σε φρούτα, αυγά ποσέ με αβοκάντο, πουτίγκα με σπόρους chia, τζίντζερ, κάρδαμο, κανέλα και μοσχοκάρυδο και πλιγούρι βρώμης εμποτισμένο με γάλα.

Μεσημεριανό
Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά… η Elle Macpherson συνηθίζει να τρώει ωμά φαγητά ή πολύ ελαφρώς μαγειρεμένα. Εναλλακτικά, η 57χρονη τρώει σαλάτες. Η αγαπημένη της σαλάτα περιλαμβάνει kale, σπανάκι, αγγούρι, αβοκάντο, λάχανο, σπόρους κολοκύθας και στην κορυφή της σαρδέλες.

Βραδινό
Η Elle Macpherson για το βραδινό της επιλέγει ανάμεσα σε vegan pizza, λαβράκι με ελληνική σαλάτα, αυγά με λαχανικά, η χούμους με λαχανικά. Αν λαχταρά ένα γλυκό προτιμά μαύρη σοκολάτα ή vegan παγωτό.

Σνακ
Το supermodel έχει δύο σνακ μέσα στην ημέρα. Γύρω στις 2 το μεσημέρι πίνει ένα shake πρωτεΐνης, ενώ κατά τις 4 το απόγευμα απολαμβάνει το smoothie λαχανικών της.

Η γυμναστική της Elle Macpherson
Η 57χρονη star αγαπά τον αθλητισμό και κάθε μέρα που γυμνάζεται θέλει να κάνει και κάτι άλλο. Κάνει σκληρή γυμναστική και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων είναι πολύ πειθαρχημένη.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Jetsun Puma: H πανέμορφη βασίλισσα του Μπουτάν

Γυναίκα: 5 πράγματα που πρέπει να κάνουμε όλες μας