in , , ,

Vicky Pattison: Απολαμβάνει διακοπές στο Ντουμπάι και επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της

Η 34χρονη Βρετανίδα θα γυρίσει ντοκιματέρ για τον εθισμό στο αλκοόλ

Αυτή τη στιγμή, η Vicky Pattison περνά ανέμελες στιγμές στο Ντουμπάι με τον φίλο της, Ercan Ramadan και εμείς την ζηλεύουμε λίγο.

Η 34χρονη καλλονή δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα και ένα βίντεο από το πολυτελές τουριστικό θέρετρο του Nτουμπάι Αura Skypool, το οποίο έχει μαγευτική θέα.

Διαφήμιση

Σε μία φωτογραφία, ποζάρει δίπλα από την πισίνα, ενώ πίσω της απλώνεται η θάλασσα και βρίσκονται τεράστια κτίρια.

Φορώντας ένα μαύρο, μικροσκοπικό μπικίνι της εταιρείας PrettyLittleThing και γυαλιά ηλίου, απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία, επιδεικνύει τις άψογες αναλογίες της και την μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Μοιράστηκε, επίσης, με τους περισσότερους από 4.900.000 followers της ένα selfie video, στο οποίο φορά γυαλιά ηλίου, ένα καφέ πουκάμισο, το μπικίνι της και χαμογελά. Λάμψη της χαρίζουν τα δύο χρυσά κολιέ, εκ των οποίων το ένα έχει σχέδιο το αρχικό γράμμα του ονόματος του συντρόφου της, το «Ε».

 

Ακόμη, φωτογράφισε τα νόστιμα, αλμυρά πιάτα που δοκίμασε με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Στη λεζάντα της λήψης, έγραψε: «Αura Skypool Dubai, δεν με απογοήτευσες. Νομίζω άξιζε τον κόπο να τραβήξω αυτές τις φωτογραφίες. Γεμάτη μέρα με πλούσιους ανθρώπους και το φαγητό ήταν επίσης τέλειο».

Vicky Pattison – Ercan Ramadan

Όπως αναφέρεται σε σημερινό (21/2/2022) δημοσίευμα της DailyMail.com, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Vicky Pattison θα παρουσιάσει ένα σκληρό ντοκιμαντέρ για τον αλκοολισμό, αφού ο πατέρας της, John, υπέφερε από τον συγκεκριμένο εθισμό. Το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται «My Dad, Alcohol and Me» και σε αυτό θα συζητάει με τον 62χρονο πατέρα της για τη δική της σχέση με το ποτό.

Η πρώην σταρ του βρετανικού ριάλιτι του MTV «Geordie Shore», η οποία έχει συμμετάσχει σε ξέφρενα πάρτι, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δικός της τρόπος ζωής έχει επηρεάσει τον οργανισμό της και εάν ο εθισμός στο αλκοόλ είναι κληρονομικός.

Φιλικό πρόσωπο της Vicky Pattison δήλωσε στη Τhe Sun: «Η Vicky μπήκε στο χώρο της  τηλεόρασης ως το κορίτσι των πάρτι. Ωστόσο, καθώς μεγάλωνε, συνειδητοποίησε πόσο περίπλοκη ήταν η σχέση της με το αλκοόλ. Μεγαλώνοντας, είδε από πρώτο χέρι τη σκοτεινή πλευρά του εθισμού στο αλκοόλ. Έχει δει τα αποτελέσματα που έχει η κατανάλωση αλκοόλ στη δική της συμπεριφορά. Παραδέχεται ότι δεν της αρέσει αυτή που είναι όταν είναι μεθυσμένη».

Σε μία συνέντευξή τον Ιανουάριο 2022, η διάσημη Βρετανίδα εξομολογήθηκε ότι έπινε πολύ αλκοόλ για να «καταπνίξει» τις ανασφάλειες που είχε αφού κέρδισε στο ριάλιτι «I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!» το 2015. Ανησυχούσε ότι η τηλεοπτική της καριέρα θα καταρρεύσει.

«Για να καταπνίξω τις ανασφάλειές μου, έπινα. Ήταν μία τρομακτική και σκοτεινή περίοδος για μένα. Έχω κάνει αγώνα για να απεξαρτηθώ από το αλκοόλ. Τώρα μπορώ να γίνω μία υγιής και ευτυχισμένη γυναίκα. Θέλω να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους που είναι εθισμένοι στο αλκοόλ» τόνισε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μετά τη νίκη της στο «I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!», έπινε ημερησίως δέκα ποτά.

Επιπροσθέτως, η σταρ σημείωσε ότι είναι αποφασισμένη να μην καταλήξει στην ίδια κατάσταση που είχε φτάσει ο πατέρας της, John Pattison. «Μισούσα τον εαυτό μου τότε. Δουλεύω πολύ σκληρά για να μην γίνω ξανά όπως ήμουν» υπογράμμισε, τέλος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νατάσα Μποφίλιου: Με το πιο λαμπερό κοστούμι στην πρεμιέρα της

Ρία Αντωνίου: Ππήγε σε κατάστημα με εσώρουχα και τα δοκίμασε στο διάδρομο. Viral φωτογραφία έριξε το ίντερνετ