in , ,

Τσάντα Telfar:Από την Zoe Kravitz μέχρι την Beyonce, η αγαπημένη τσάντα των celebrities

Το επιτυχημένο αξεσουάρ του σχεδιαστή Telfar Clemens κυκλοφορεί από το 2014 και έχει φτάσει σε παγκόσμια φήμη, μόλις πέντε χρόνια αργότερα. Σύμφωνα με τον Clemens, η βραβευμένη τσάντα έφτασε στα ύψη το 2020.

Η τσάντα, η τιμή της οποίας κυμαίνεται μεταξύ $150 και $257 μεταξύ τριών διαφορετικών μεγεθών, συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο δυσεύρετα αξεσουάρ στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, οι διασημότητες βρίσκουν τρόπους να αγοράσουν τις δικές τους Telfars και χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία για να τις επιδείξουν. Η Selena Gomez κυκλοφόρησε με μια λευκή μίνι έκδοση σε μια παράσταση στο Broadway το 2019, και πιο πρόσφατα, η Zoë Kravitz εντοπίστηκε με την σκούρα πράσινη εκδοχή της, στη Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση

Dua Lipa

Η Dua Lipa βασίστηκε στη τσάντα Telfar, σε μεγάλο μέγεθος, ενώ ταξίδευε, όπως φάνηκε στο αεροδρόμιο JFK τον Ιανουάριο του 2020.

BEYONCÉ

Η Beyoncé έκανε θραύση στο διαδίκτυο, όταν ανέβασε φωτογραφία με μια λευκή shopping Telfar(μεσαία),  ενώ βρισκόταν σε διακοπές τον Ιούλιο του 2021.

ZOË KRAVITZ

Τον Ιούλιο του 2021, η Zoë Kravitz εθεάθη να κρατά την Telfar Shopping Bag (μίνι, σκούρο λαδί), ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

MEGAN THEE STALLION

Η Megan Thee Stallion πήρε στα χέρια της την μεγάλη τσάντα Telfar σε λεβάντα, η οποία κυκλοφόρησε και φυσικά εξαντλήθηκε τον Ιούλιο του 2021.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζένη Μπαλατσινού: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της κόρης της

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεσπά για τη μεγάλη αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης