in , , ,

Δωροθέα Μερκούρη: Δείτε το αρχοντικό σπίτι της ηθοποιού στην Πλάκα

Αυτό το σπίτι το αγάπησα πολύ, όταν ήρθα στην Αθήνα. Μένω εδώ από τότε που γύρισα από την Ιταλία και ήθελε πολλή δουλειά. Και μπόρεσα και το έφτιαξα και μένω εδώ με τα γατάκια μου και τις δύο κόρες μου», είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ένα αριστοκρατικό σπίτι στην περιοχή της Πλάκας με την κομψότητα που χαρακτηρίζει την αγαπημένη ηθοποιό.Η ίδια μένει κατάφερε να συνδυάσει την κλασσική διακόσμηση του σπιτιού με κάποια μοντέρνα στοιχεία και δημιούργησε μια cozy ατμόσφαιρα.
Η υπέροχη κουζίνα στην οποία μαγειρεύει πολύ συχνά τις αγαπημένες της ιταλικές γεύσεις, είναι λευκή ενώ κάποια κάδρα αναβαθμίζουν το χώρο, προσθέτοντας χρώμα. Στο κλασσικό σαλόνι της, κυριαρχεί πάλι το λευκό χρώμα με πολλά χρωματιστά μαξιλάρια να δίνουν playful vibes στο χώρο. Η Δωροθέα Μερκούρη και οι κόρες της μοιράζονται πολύ συχνά στιγμές από το μπαλκόνι και τη θέα τους, αφού εκεί περνάνε στιγμές χαλάρωσης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
ευη βατιδου

Εύη Βατίδου: Περνά την καραντίνα με το…

https://getlife.gr/news/eyro-poso-zygizei-ena-ekatommyrio/

Αντίπαρος: ΣΟΚ στο λιμάνι. Αυτοκίνητο έπεσε στη θαλασσα. 3 νεκροί