in

Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα δύο «όχι» στη Eurovision

Σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ο frontman των Onirama;

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και την επαγγελματική.

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντά στον γάμο. Δηλαδή, και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να απαντήσω όσον αφορά το γάμο. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δε ξέρω» δήλωσε o frontman των Onirama για το ενδεχόμενο να κάνει έναν δεύτερο γάμο.

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε πως ο 43χρονος τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με την Σίσσυ Χρηστίδου από το 2009 έως το 2019. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο, οι οποίοι πάντα θα τους ενώνουν. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, οι ισορροπίες στον γάμο του με την όμορφη παρουσιάστρια χάθηκαν στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της έκθεσής τους.

Διαφήμιση

«Θεωρώ ότι τα ΜΜΕ μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές και στεναχωρήθηκα για αρκετά θέματα. Καταλαβαίνω, ωστόσο, πως όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό μου, μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Ευτυχώς, προς τιμήν τους, κάποιοι δημοσιογράφοι σεβάστηκαν πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν διαφορετικά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, με συγκίνησαν. Οπότε, θεωρώ πως τα Μέσα μου έχουν φερθεί αρκετά καλά» τόνισε, στη συνέχεια, σχετικά με τον τρόπο που τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι «εισβάλλουν» στα προσωπικά του και τα προβάλλουν.

Σχετικά με το πώς βίωσε την καραντίνα, υποστήριξε: «Στην αρχή με βόλεψε. Επειδή και η προσωπική μου ζωή, πέρα από την επαγγελματική ήταν πάντα λίγο στα κόκκινα, μετά το αρχικό σοκ “τι είναι αυτό που συμβαίνει;”, άρχισα να κάνω γυμναστική, να μαγειρεύω, είχα περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Μετά όμως άρχισε να επηρεάζεται το επαγγελματικό-οικονομικό κομμάτι. Σκεφτόμουν πόσο θα τραβήξει, όλη αυτή η ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Εκεί, αρκετές φορές με πήρε από κάτω».

Παρόλο που δύο φορές ο Θοδωρής Μαραντίνης και η ομάδα του, Onirama, έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν στη Eurovision, εκείνοι και τις δύο φορές αρνήθηκαν. Σχετικά με αυτό, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε: «Και τις δύο φορές που μας το πρότειναν, εμείς είχαμε εμφανίσεις κάθε εβδομάδα στην Αθήνα, κάναμε δίσκο, ήταν πολύ κακό time. Eιδικά εκείνη την περίοδο η Eurovision είχε μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα, όποιος τραγουδιστής πήγαινε, τον ακολουθούσαν παντού. Εμείς εκείνη τη στιγμή δεν θέλαμε να πάρουμε αυτή την βαρύτητα. Aν μας το προτείνουν ξανά, μπορεί να πάμε. Ποτέ δεν λέμε ποτέ. Είναι όλα θέμα timing. Εκείνη τη στιγμή, δηλαδή, να νιώθουμε ότι μπορούμε να το υπηρετήσουμε και το τραγούδι να μας εκφράζει».

https://www.youtube.com/watch?v=J8EfPx9T8LE

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Οι πρώτες δηλώσεις της εκπροσώπου της Κύπρου μετά τον αποκλεισμό της από τον διαγωνισμό

Καταπέλτης η Μίνα Ορφανού: Τοποθετείται για την υπόθεση της τρανς που εκδιώχθηκε από συσσίτιο εκκλησίας