in

Βαλάντης: Οργισμένος για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Δεν ντρέπεστε λίγο, ρε;»

Δες το βίντεο του τραγουδιστή στο Instagram

Εξοργισμένος ο Βαλάντης με τον Δήμαρχο Ζωγράφου! Ο λόγος; Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη!

Ο  Δήμαρχος Ζωγράφου υποστηρίζει πως έγιναν προσπάθειες να βρεθούν συγγενείς και φίλοι του σπουδαίου ηθοποιού για να αναλάβουν την εκταφή, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κανέναν. Από την άλλη, η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, και η Καίτη Φίνου τονίζουν πως κανένας δεν τους ενημέρωσε.

Στάθης Ψάλτης

Την Τετάρτη 18/5, ο Βαλάντης, παρακολουθώντας την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ενημερώθηκε για την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού και προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του Δημάρχου του Δήμου Ζωγράφου, δημοσιεύοντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εκφράζοντας το θυμό του.

Διαφήμιση

«Ρε Δήμαρχε, ντροπή σου, ποια εκταφή ρε; Αντί να κάνεις έναν τάφο γι’ αυτόν τον άνθρωπο που προσέφερε τόσα πράγματα; Έτσι εκταφιάζετε και τους δικούς σας; Δε ντρέπεσαι λίγο, ρε; Ξεθάβετε τον άνθρωπο, αντί να του κάνετε ένα μνήμα; Μόνο ντροπή. Ντροπή σου, ρε. Αυτούς ψηφίζετε. Και τους άλλους τους κάνετε αγάλματα, όλους αυτούς που μας έχουν τσακίσει. Έτσι τους ξεθάβετε και τους άλλους ή έχουν και πληρώνουν από τα λεφτά μας; Όταν είναι να πάρετε ψήφους, τους βρίσκετε όλους. Ψάχνατε να ενημερώσετε, να δείξετε το θέμα όμορφα. Τι να ενημερώσετε; Δε ντρέπεστε λίγο; Ας ήταν κανένας πολιτικός και θα σου έλεγα εγώ τι θα κάνανε. Φτιάχνουν μέγαρα και ξεθάψανε τον άνθρωπο! Αυτά, ντροπή για τον άνθρωπο, ντροπή!» τονίζει φανερά εκνευρισμένος ο Βαλάντης στο βίντεο που ανάρτησε, ενώ στη λεζάντα σημειώνει: «Ντροπή και αηδία …!!!!Στάθης Ψάλτης ΑθΑΝΑΤΟΣ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μας έλειψες πολύ Βικτόρια- Η Βικτόρια Σίλβστεντ δηλώνει το «παρών»

Σάρα Σαμπάιο: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. Η πιο τουρλωτή φωτογραφία στην ιστορία της μόδας από τον Άγγελο της Victoria’s Secret