in

Julia Fox: Φορώντας latex σύνολο, μοίρασε… εγκεφαλικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Βιβλίο για το σύντομο ερωτικό της ειδύλλιο με τον πρώην σύζυγο της Kim Kardashian, Kanye West, σκοπεύει να γράψει η 32χρονη ηθοποιός

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου πήγε το βράδυ της Παρασκευής 25/2 η Julia Fox, όπου παρακολούθησε, καθισμένη στην πρώτη σειρά, την πασαρέλα του οίκου Versace για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023, και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα με το τολμηρό ντύσιμό της.

Η 32χρονη πρώην του Kanye West ανέδειξε την άψογη σιλουέτα της, φορώντας ένα αποκαλυπτικό latex σετ, το οποίο αποτελούταν από ένα μαύρο crop top και μία μακριά, χαμηλόμεση φούστα.

Διαφήμιση

Πόζαρε με την 66χρονη, Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματία Donatella Versace, η οποία φορούσε ένα latex φόρεμα και είχε τονίσει το βλέμμα της με μία μαύρη σκιά. Έπειτα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram την σχετική φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Λατρεύω το ΜΙΛΑΝΟ!!! Ο Θεός είναι καλός, γίνονται θαύματα και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα». Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την make up artist Pat McGrath για το εντυπωσιακό smokey eye που της έκανε: «Ευχαριστώ @patmcgrathreal για το υπέροχο μακιγιάζ».

Όπως φαίνεται στο παραπάνω mirror βίντεο, το οποίο η διάσημη, Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο μοιράστηκε με τους περισσότερους από 1.200.000 εκατομμύρια followers της, ολοκλήρωσε το «καυτό» outfit της με μυτερές, ψηλοτάκουνες μπότες.

Eπιπλέον στιλ της χάριζαν τα μακριά γάντια από latex και τα κομψά, χρυσά σκουλαρίκια. Υπέροχη ήταν και η μαύρη τσάντα της Versace με τις χρυσές λεπτομέρειες.

Όσον αφορά το hair styling της, εμφανίστηκε με μία πολύ μακριά πλεξούδα, η οποία σίγουρα δεν θα πέρασε απαρατήρητη από τους παρευρισκόμενους στο λαμπερό event μόδας. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο χτένισμα αγαπά η πρώην σύζυγος του Κanye West, η  41χρονη Kim Kardashian, και το επιλέγει για πολλές δημόσιες εμφανίσεις της. Η Julia Fox, ανεπηρέαστη από τα σχόλια σύγκρισης εκείνης με την Αμερικανίδα σταρ, έδειξε στο Ιnstagram την μακριά πλεξούδα της, «ανεβάζοντας» το παρακάτω ασπρόμαυρο στιγμιότυπο.

Οφείλουμε, πάντως, να παραδεχτούμε ότι το εν λόγω χτένισμα της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

H 32χρονη καλλονή περπάτησε με αέρα, αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ στο κόκκινο χαλί της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό. Στόχος της; Να αποδείξει ότι μπορεί η πρώην σύζυγός του πρώην συντρόφου της, Κim Kardashian, να είναι παγκοσμίου φήμης fashion icon και να θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ίδια δεν είναι θηλυκή, όμορφη και δυναμική.

Σύμφωνα με σημερινό (27/2/2022) δημοσίευμα της DailyMail.com, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Julia Fox επιβεβαίωσε, μέσω μίας ανάρτησής της στα social media, ότι έχει χωρίσει από τον 44χρονο, Αμερικανό ράπερ και σχεδιαστή μόδας Kanye West. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη μαζί του. Παρόλο που τo ερωτικό ειδύλλιο απασχόλησε αρκετά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διήρκεσε μόλις έξι εβδομάδες.

Κanye West – Julia Fox

«Θα χαιρόσασταν αν ήμουν πολύ στενοχωρημένη! Τα μέσα ενημέρωσης θα ήθελαν να με παρουσιάσουν ως μία λυπημένη γυναίκα, που κλαίει μόνη της. Δεν είμαι, όμως, έτσι. Με τον Kanye έχουμε καλές σχέσεις! Τον αγαπώ, αλλά δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ. Τι νομίζετε ότι είμαι 12 χρονών;» τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός, χωρίς να μασά τα λόγια της.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό της «Νο 1 ζωηρή» και άφησε να εννοηθεί ότι τώρα σχεδιάζει να γράψει ένα βιβλίο για το βραχύβιο ειδύλλιό της με τον δημοφιλή Αμερικανό.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Στη θάλασσα με την Καμίλ Ρόου – Θα… πνιγείς από τα κάλλη της. Ετσι σαγήνεψε τον Τέο Νιάρχο

Antonov-225

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι κατέστεψαν το μοναδικό αεροπλάνο Antonov 225