in

Βαγγέλης Περρής: «Αισθάνθηκα προδομένος από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

Ειλικρινής ο παρουσιαστής

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/2 ο Βασίλης Περρής και παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος δημοσίευσε ερωτικά βίντεο πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικά sites χωρίς την συγκατάθεσή τους, ενώ αναφέρθηκε στον καλό του φίλο και συνεργάτη Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2019, σε ηλικία 61 ετών.

Αρχικά, όσον αφορά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τα ροζ βίντεο, η οποία σόκαρε και απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: «Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλοι νιώσαμε αμήχανα, γιατί τον είχαμε βάλει στο σπίτι μας. Κι είναι μία μικρή προδοσία ένας άνθρωπος που γελάς μαζί του, μετά να αποκαλύπτεται ότι το γέλιο το χρησιμοποίησε για άλλους λόγους.

Διαφήμιση

Θα έπρεπε με την ίδια γενναιότητα και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής και οι πέριξ να βγουν και να πουν εμείς είμαστε, κάναμε λάθος. Αυτή η κάλυψη δίνει την ευκαιρία στο επόμενο να τον ξανακάνει το λάθος και το λάθος του δεν θα το πληρώσει ο ίδιος, θα το πληρώσει ένας άνθρωπος που δεν φταίει.

Το περιβάλλον του έχει καθήκον να τον βγάλει στη σέντρα, να τον αποκαλύψει και έτσι θα το σκεφτεί πολύ περισσότερο ο επόμενος. Κι αν το σκεφτεί ο επόμενος, θα γλιτώσει ένας άνθρωπος. Αυτό πιστεύω εγώ».

Για τον Θέμο Αναστασιάδη, ο Βαγγέλης Περρής είχε μόνο τα καλύτερα να δηλώσει. Η εκπομπή τους «Όλα» έγραψε τηλεοπτική ιστορία, ενώ αμέτρητοι καλλιτέχνες της εγχώριας showbiz την τίμησαν με την παρουσία τους. Ωστόσο, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τη μοναδική στιγμή που οι δύο ισχυροί άντρες ήρθαν σε ρήξη για μία καλεσμένη.

«Με τον Θέμο Αναστασιάδη συγκρουστήκαμε μία φορά για μία καλεσμένη. Την είχαμε κλείσει, κάτι στράβωσε. Ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, στράβωσε δεν ξέρω τι, είχε σχέση ίσως με τον Πέτρο, τότε που ήταν ζευγάρι. Εγώ έλεγα ότι “Όχι, αφού της έχουμε πει ότι θα έρθει, δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε”, μου έλεγε να την ακυρώσουμε. Επέμενα, επέμενε και εκείνος, του είπα “Αφού θες έτσι, εγώ φεύγω”, χωρίς να έχω τίποτα με τον Θέμο.

Κυρίως ήθελα να είμαστε εντάξει στην πρόσκληση που είχαμε κάνει. Τελικά ήρθε η Τζένη, έγινε η εκπομπή με την Τζένη, όλα μια χαρά. Ήρθε ο Θέμος μου μουρμουρούσε και τέλειωσε το θέμα με αγκαλιές. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να την ακυρώσουμε, κάτι είχε συμβεί, ήταν του Θέμου. Αυτή ήταν η μοναδική μανούρα που είχαμε» δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη: «Ο Θέμος φυσικά και μου λείπει. Τον βλέπω στον ύπνο μου. Υπάρχουν τρία πρόσωπα που με επισκέπτονται στον ύπνο μου. Ένα από αυτά είναι ο Θέμος. Μάλλον με βόλεψε συναισθηματικά που δεν ήμασταν μαζί την τελευταία σεζόν. Ήξερα ότι θα φύγει, ερχόντουσαν τα νέα που κάθε φορά ήταν πιο ανησυχητικά, αλλά δε τα παίρνεις και πολύ υπόψη. Γι’ αυτό λέω ότι με βόλεψε, αν το είχα μπροστά μου, θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Έλεγα “εντάξει, θα περάσει και αυτό”, είχαν περάσει και διάφορα άλλα που είχαν τελειώσει, οπότε έλεγα ότι και αυτό είναι τέτοιο. Ηθελημένη ψευδαίσθηση, αλλά δεν ήταν. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι “Κοίτα, αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του τώρα, θα έγραφα, θα έλεγε, θα γελούσαμε”. Είναι ένα κενό που δεν συμπληρώνεται».

O Θέμος Αναστασιάδης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κένταλ Τζένερ: Βουρτσίζει τα δόντια αλλά απο κάτω κάτι ξέχασε να φορέσει. Viral Φωτογραφία

Kate Middleton: Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε την πιο τολμηρή χρωματική τάση