in

Σάντρα Μπούλοκ: Στο φως αδημοσίευτη φωτογραφία με διάφανο τοπ και κοντή φούστα

Σάντρα Μπούλοκ

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού Σάντρα Μπούλοκ έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, δείχνοντας μας μια άλλη, πιο ανέμελη πλευρά της. Στη φωτογραφία, η Bullock ποζάρει στη μέση μιας πόρτας φορώντας ένα διάφανο τοπ με ραντάκι και μια καρό φούστα, έχοντας τα χέρια της στο κάσωμα.

Η εικόνα, που αποτυπώνει μια εντελώς διαφορετική Bullock από αυτήν που γνωρίσαμε μέσα από τις συμβατικές της ρόλους, εξέπληξε και ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Πολλοί σχολιάστηκαν το στιλ της και τη φρεσκάδα που εκπέμπει στην εικόνα.

Αυτή η φωτογραφία παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουμε την Σάντρα Μπούλοκ σε μια πιο χαλαρή και φυσική κατάσταση. Ενώ το ένδυμά της δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε να δούμε σε μια τέτοια εικόνα, αυτό ακριβώς την κάνει ενδιαφέρουσα.

Διαφήμιση

Η Sandra Bullock είναι γνωστή για τις εξαιρετικές της ερμηνείες και την παρουσία της στην βιομηχανία του θεάματος. Απέκτησε αναγνωρισιμότητα τη δεκαετία του 1990 με τις ταινίες Speed, Παγιδευμένη στο Δίκτυο και Ενώ Εσύ Κοιμόσουν. Από τότε έχει εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλυγουντ.

Σάντρα Μπούλοκ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Δες τον παπα-Μιχάλη του Σασμού τρέντι με κόκκινα παπούτσια

Αντζελίνα Τζολί: 5 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο μοιάζει με τη μαμά της Μαρσελίν Μπερτράντ που πέθανε στα 57