in

Όλγα Φουντέα: Η φωτογραφία με κατεβασμένο εσώρουχο στον καθρεφτη και η πληρωμένη απάντηση που σόκαρε τους followers

Η συγγραφέας Όλγα Φουντέα προκάλεσε σάλο στα social media, ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία της με τα εσώρουχά της σχεδόν κατεβασμένα μπροστά στον καθρέφτη. Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε πριν από 20 χρόνια, γρήγορα έγινε θέμα συζήτησης και σχολιασμού.

Οι αντιδράσεις στα social media χωρίστηκαν ανάμεσα σε επικριτικές και υποστηρικτικές. Οι επικριτές της Φουντέα την κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού προς τον εαυτό της και προς την αναγνωστική της κοινότητα, αμφισβητώντας την αξιοπρέπειά της και την αποφασιστικότητά της να προωθήσει τον εαυτό της με αυτόν τον τρόπο.

Διαφήμιση

Από την άλλη πλευρά, οι υποστηρικτές της αποθέωσαν την απόφασή της να δημοσιεύσει την εν λόγω φωτογραφία, θεωρώντας την πράξη αυτή ως ένα σημάδι θάρρους. Σύμφωνα με αυτή την οπτική, η Όλγα Φουντέα και κάθε γυναίκα που ανεβάζει τέτοιες τολμηρές φωτογραφίες στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα για την αποδοχή του σώματος και την απελευθέρωση από τα κοινωνικά στερεότυπα και τα ταμπού.

Στα σχόλια έγινε Party πάντως με την ίδια να μην αφήνει αναπάντητο τίποτα!
Έτσι σε αυτόν που σχολίασε ότι…

Όλα τα λεφτά σε 3 σημεία: ύφος στήθος τρίγωνο…
Η Όλγα Φουντέα απάντησε:

Η άποψη ότι η γυναικεία εικόνα τεμαχίζεται σε καλύτερα σημεία ανάλογα με τα γούστα του καθενός είναι εικαστικός αναλφαβητισμός και φυσικά σεξισμός. Ερωτική νεκροτομή, για όλα τα γούστα τελικά.

Όλγα Φουντέα Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Πόσα; Πόσο χρονών κάνετε αυτή τη γυναίκα; Κι όμως η ηλικία της θα σας ξαφνιάσει

Τούτσι Κας: Βάζει το μαγιό της, ρίχνει το νερό, μας γυρνάει την πλάτη και είναι όλα τα λεφτά