Θέλεις μια γυμvή καμαριέρα; Εταιρία προσφέρει υπηρεσία… γυμvών καμαριέρων

Εταιρεία καθαρισμού σας στέλνει κατ’ οίκον σέξυ καμαριέρες να σας καθαρίσουν το σπίτι. Φορούν ό,τι εσείς θέλετε ή.. τίποτα
Η 27χρονη Κία Κάρολ από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ έχει ιδρύσει μια πρωτότυπη εταιρεία καθαρισμού. Στέλνει οικιακές βοηθούς σε όσους θέλουν μια σέξι καμαριέρα. Μάλιστα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει διαφορετικά επίπεδα γύμνιας από τοπλες καθαρίστρια, καθαρίστρια χωρίς εσώρουχο και…
τελείως γυμνή καθαρίστρια.
Η εταιρεία ονομάζεται ODD’Z & EN’Z Janitorial & More και λείαν προσφάτως έχει μοιράσει χιλιάδες διαφημιστικά φυλλάδια στην περιοχή.
Όπως αναφέρει η ίδια στο φυλλάδιο, “καλέστε μας για να καθαρίσουμε το σπίτι σας και όχι μόνο… με εξωτικό ντύσιμο ή ότι εσείς προτιμάτε”. Μάλιστα οι εν λόγω κοπέλες αναλαμβάνουν και χρέη νταντάς.

Μια σέξι οικιακή βοηθός κοστίζει από… 125 μέχρι 175 δολάρια. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας αρνείται ότι είναι πόρνη ισχυριζόμενη ότι αυτό που προσφέρει στους πελάτες της είναι καθαριότητα σε συνδυασμό με λίγη διασκέδαση.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της περιοχής Ομάχα, Μάρτι Κόνμποι το να καθαρίζει κανείς γυμνός ενώ οι άλλοι τον βλέπουν συνιστά παράνομη πράξη στη Νεμπράσκα, ενώ τόνισε ότι “κάθε πράξη που περιλαμβάνει τη γύμνια θεωρείται παράνομη”.

Η 27χρονη Κία δουλεύει σαν οικιακή βοηθός εδώ και δύο χρόνια αλλά όπως είπε “αυτή η σέξι νότα στο επάγγελμά της αφορά την εξέλιξη του επαγγέλματος”, ενώτην ιδέα της την έδωσε ένας πελάτης της που την ήθελε πιο αποκαλυπτική στο καθάρισμα.
Η νεαρή Κία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας στο είδος της, θεωρεί ότι δεν υπάρχουν όρια στη καθαριότητα και στη διασκέδαση τονίζοντας ότι είναι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος.

Γιατί ο Περίανδρος διέταξε τις Κορίνθιες να βγάλουν τα ρούχα τους- Ιστορίες από τα νεκρομαντεία… (φωτό)

H ΝASA ζητά εθελοντές να καπνίζουν μαριχουάνα έναντι 16.500 ευρώ!