in

Τάσος Ξιαρχό: Βγαίνει από το νοσοκομείο. Όλα καλά έκριναν και οι ψυχίατροι

Ο Τάσος Ξιαρχό αναμένεται εντός της ημέρας να βγει από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται ότι έκανε με 40 χάπια.

Ευχάριστα νέα σίγουρα αφού σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο δεν έχει πειραχτεί κανένα ζωτικό όργανο και δε χρειάστηκε να λάβει κάποια θεραπεία, ενώ και οι ψυχίατροι του νοσοκομείου που εξέτασαν τον χορογράφο έκριναν ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος για φαρμακευτική αγωγή!

Ο ίδιος δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι θέλει να επικοινωνήσει με τη Μαίρη την κοπέλα την οποία έκανε fat shaming για να ζητήσει συγνώμη.

Διαφήμιση

Χθες η Μαίρη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι αυτή έστειλε ένα μήνυμα στον Τάσο Ξιάρχο επειδή δεν τον ήξερε και θα μπορούσε να απολογηθεί σε αυτήν.

Ο ίδιος δεν το έκανε, αντίθετα όπως γνωρίζουμε έκανε δημοσιεύσεις στο Instagram. Όλο αυτό έχει πειράξει την Μαίρη η οποία έχει απουσιάσει λίγες μέρες από τη δουλειά της!

Ελπίζουμε να επικοινωνήσουν οι δύο τους και να λύσουν την παρεξήγηση με τον καλύτερο τρόπο όπως νομίζει η κάθε πλευρά

Ο Τάσος Ξιάρχο σίγουρα επιθυμεί να λήξει με μία συγνώμη. Όσο για την κοπέλα ενδεχομένως να πρέπει να κινηθεί και νομικά για όλο αυτό και κάτι τέτοιο σίγουρα θα λειτουργούσε αποτρεπτικά και για πάρα πολλούς άλλους που έχουν τέτοιες συμπεριφορές.

Και αν μου επιτρέπεται να εκφέρω και την προσωπική μου άποψη, θα πρέπει αυτό να γίνει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σπέτσες: Νεκρός εντοπίστηκε μετά από έρευνες ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν

Νίκος κοκλώνης

Νίκος Κοκλώνης J2US: Πώς αντέδρασε η Μαίρη Μεϊμαρίδη στο μηδέν που της έβαλε η Μαρία Μπακοδήμου