in

Chantelle Connelly: Μαγιό που πιο κορδόνι… δε γίνεται – Πήγε για μπάνιο και μοίρασε υπογλώσσια – Φωτογραφία


Το κορίτσι που συστήθηκε στο κοινό από το Geordie Shore και το MTV, η Chantelle Connelly, έχει πάρει σβάρνα τις πισίνες και «θερίζει».

Μπορεί το Geordie και το Jersey Shore να είναι ο ορισμός του τηλεοπτικού σκουπιδιού, του trash tv, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα ακυρώσεις τα πάντα. Μπορεί να δίνει χρήματα και αξία σε άτομα που δεν κάνουν απολύτως τίποτα ή δεν επιδεικνύουν ένα εσωτερικό ταλέντο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτά δεν χρειάζονται.

Διαφήμιση

Η Chantelle Connelly για παράδειγμα λέει ότι είναι ηθοποιός και δεν χρειάζεται να δεις ερμηνεία της. Το βλέπεις στο σώμα της.

Η Chantelle βρίσκεται για διακοπές στο Μαρακές, εκεί που έχει ένα εξοχικό με πισίνα και το μαγιό της είναι για άλλη μια φορά… αμφιλεγόμενο. Τις προάλλες την είχαμε δει με φανελάκι βρεγμένο που στη συνέχεια το αφαίρεσε κι έμεινε τόπλες, τώρα την βλέπουμε με μαύρο μπικίνι.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα; Ότι το κάτω μέρος του μαγιό δε μπορεί να γίνει πιο στρινγκ. Είναι ο ορισμός και τα οπίσθια της θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον σε θερμοκρασίες Ήλιου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Λόρεν Ντρέιν: Θα σου κάνει γυμναστική και θα χορτάσεις μάτι. Καμπύλες που «σβήνουν» κάθε ύφασμα

Θρήνος στη Νάουσα: Νεκρός ο 27χρονος Γιάννης ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό που οδηγούσε 80χρονος