in

Ναταλία Γερμανού: Την έχεις για κούγκαρ; Γατάκι, μάθε οτι στα 24 είχε σχέση με έναν…

Η Ναταλία Γερμανού είναι με διαφορά το μεγαλύτερο Cougar της Ελληνικής showbiz αφού οι περισσότεροι σύντροφοι που είχε είναι σαφώς μικρότερης ηλικίας από αυτήν!

Ο τίτλος κούγκαρ είναι μία slag αργκό έκφραση που περιγράφει τις μεγαλύτερες γυναίκες που τα έχουν με μικρότερους άντρες κάνοντας έναν παραλληλισμό με το άγριο ζώο της ζούγκλας το Cougar που αρπάζει τα μικρότερα ζώα σαν θηράματα!

Διαφήμιση

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μάλιστα θεωρεί υποκρισία να δέχεται ο κόσμος μία σχέση όταν μεγαλύτερος είναι ο άντρας, αλλά να σοκάρεται όταν μεγαλύτερη είναι η γυναίκα.

Δεν είναι τόσο θέμα υποκρισίας. Στην Ελλάδα, σαν κοινωνία, είμαστε πολύ πιο έτοιμοι να δεχτούμε μια διαφορά ηλικίας 20 χρόνων όταν μεγαλύτερος είναι ο άντρας, αλλά δεν το δεχόμαστε όταν μεγαλύτερη είναι η γυναίκα, ακόμα κι αν δεν της πολυφαίνεται.

Ίσως γιατί μας έχουν μεγαλώσει διαφορετικά.

Και ο δικός μου ο μπαμπάς δέκα χρόνια μεγαλύτερος ήταν από τη μαμά μου, μην το πας μακριά. Αλλά δεν ενοχλώ ούτε κάνω κάτι ανήθικο.

Για μένα ανηθικότητα είναι να μπεις ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, να χωρίσεις δύο ανθρώπους. Δεν είναι ανηθικότητα το να είσαι με έναν άντρα επειδή εκείνος το θέλει, εκείνος σε διάλεξε, εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, κι ας είναι είκοσι τόσα χρόνια μικρότερός σου.

Ποτέ δεν έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο σε σύντροφο και να του είπα τι διαλέγεις: θάνατο ή Ναταλία;».

Στην αρχή με πείραζε ο σχολιασμός, αλλά πλέον το έχω αποδεχτεί. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται και είναι δικαίωμά τους, γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει» τόνισε σε συνέντευξη της στο People.

Υπήρξες ποτέ με κάποιον πολύ μεγαλύτερο;

Ναι, όταν ήμουν 24, είχα για δύο μήνες σχέση με έναν άντρα που ήταν 45 χρόνων. Ήμουν πάρα πολύ γοητευμένη από εκείνον, αλλά δεν κράτησε πολύ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αγιοβασιλιτσα. Φωτογραφία με ολόσωμο κορμάκι που πρέπει να δεις

Γιώργος Λιάγκας: Φοβήθηκε για το παιδί. Χέστ**α πάνω μου με αυτό που έκανε η Φαίη Σκορδά στην εγκυμοσύνη με το λιοντάρι