in

Φαίη Σκορδά: Φέτος τα prints είναι πιο δημοφιλή από ποτέ

Φέτος, τα 70s και 80s έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα. Αυτές οι δεκαετίες ήταν γεμάτες από χρώμα, τυπώματα και λαμπερές αποχρώσεις, που συνδυάζονταν με τα ανατρεπτικά σχέδια των ρούχων.

Τα prints μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ, δημιουργώντας τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα. Φέτος θα δούμε πολλά total printed looks, με το ίδιο print στο πάνω και στο κάτω μέρος, ακόμη και στα πανωφόρια ή τα παπούτσια.

Διαφήμιση

Η Φαίη Σκορδά ακολουθεί και αυτή το trend, δημιουργώντας υπέροχα σύνολα. Χθες, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μακρυμάνικο λευκό μπλουζάκι, με μπλε σχέδια και ασορτί σορτς. Το συνδύασε με λευκές ψηλοτάκουνες μπότες, οι οποίες φτάνουν ως το γόνατο. Από αξεσουάρ κράτησε μίνιμαλ στιλ, με διαμαντάκια στα αυτιά και ασημένια δαχτυλίδια, ενώ φόρεσε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, δημιουργώντας έξυπνη αντίθεση με το μπλε.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Σκορδά φόρεσε ένα γαλάζιο εμπριμέ σύνολο. Το τοπ είναι ένα ανοιχτό πουκάμισο, το οποίο δένει με ένα κόμπο στο στήθος, αποκαλύπτοντας το μωβ σουτιέν που φοράει από μέσα. Από κάτω, επέλεξε μια ασορτί μάξι φούστα, με μεγάλο σκίσιμο.

Το σύνολο συνδύασε με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα και μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις. Τα μισά μαλλιά της είναι μαζεμένα πάνω, κοιτάζοντας σαγηνευτικά προς την κάμερα.

Τα prints λοιπόν είναι η απόλυτη τάση της σεζόν που προτείνουν όλοι οι μεγάλοι οίκοι και έχουν κατακλίσει το instagram και την αγορά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μελίνα Ασλανίδου: Την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου ξενοκοιμήθηκε – Ποιος ο τυχερός;

Τόνια Σωτηροπούλου: Φορώντας μία κατακόκκινη τουαλέτα, ποζάρει με ερωτική διάθεση στην Γαλλία