in

Γρηγόρης Πετράκος: Δίκασε Αντώνη Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα. Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο γραμματέας του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γρηγόρης Πετράκος, στη σάτιρα του γνωστού παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή «Ραδιοαρβύλα»

Ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος επέλεξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να απαντήσει για το χιουμοριστικό βίντεο που έφτιαξαν ο Αντώνης Κανάκης και οι συμπαρουσιαστές του στο «Ραδιοαρβύλα»

Συγκεκριμένα οι… «ΡάδιοΑρβύλα» πρόβαλαν δικό τους βίντεο προκειμένου να σχολιάσουν το βίντεο που είχε αναρτήσει ο Γρηγόρης Πετράκος και με το οποίο τασσόταν κατά του πρόστιμου των 100 ευρώ, που επέβαλε η κυβέρνηση στους ανθρώπους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν.

Διαφήμιση

Η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Άννα Βισση: Τι έλεγε κάποτε που είχε ράμματα για τη γούνα της Δέσποινας Βανδή;

Δες πως ήτανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος: Φωτογραφία με μαλλιά και χωρίς κιλά