in

Φωτογραφία: Οι αδελφές Κανονίδου και τα… ΚΑΝΟΝΙΑ τους – Σημάδεψαν μια εποχή και γαλούχησαν γενιές αντρών

Όταν έχεις ζήσει έστω και λίγο μια εποχή, όταν έχεις πάρει μια πολύ μικρή γεύση από το μεγαλείο της, τότε θα ψάχνεις αφορμές για να την θυμηθείς.

Πολλώ δε όταν έχεις ζήσει ένα μεγάλο μέρος της ή και ολόκληρη την φάση της. Η δεκαετία του ’90 ήταν ό,τι καλύτερο υπήρξε στη ζωή μας, ημών των νεότερων και υμών των γηραιότερων, σε κάθε τομέα. Βιντεοπαιχνίδια, οικονομία, διασκέδαση, μουσική.

Διαφήμιση

Ακόμα καλύτερα ήταν η φάση με τα περιοδικά. Τότε βρίσκονταν στα πρώτα τους βήματα και έκαναν γνωστές σε πολλούς άντρες, γυναίκες που τότε δεν θα τις έβρισκε παρά μόνο αν έκανε μια γύρα από τα βαρβάτα στέκια της Αθήνας.

Οι αδερφές Κανονίδου ήταν γυναίκες που ενσάρκωσαν τις απόλυτες ανδρικές φαντασιώσεις, σε όλη την δεκαετία, βρέθηκαν σε πάμπολλα εξώφυλλα και αν δεν έκαναν και τις πλαστικές, θα είχαν επιζήσει ως σήμερα στις αναμνήσεις.

Η Αγγελική και η Κατερίνα. Τις μπέρδευες συχνά. Δεν σε ένοιαζε. Το πιο γλυκό μπέρδεμα ήταν.

Το επώνυμο τους ήταν ενδεικτικό του τι θα δεις. Κάθε σημείο του κορμιού τους και μια διαφορετική ιστορία. Θες στnθoς; Το είχαν άφθονο. Θες oπίσθια; Κι αυτό. Είχαν το πακέτο όλο. Ήταν οι δικές μας Pamela Anderson.

Το γεγονός δε ότι ήταν αδερφές και έκαναν καριέρα πάντα σε ντουέτο, απογείωνε κάθε ανδρική φαντασίωση. Έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε τι θα συνέβαινε μαζί τους αν βρίσκονταν σήμερα στα ντουζένια τους.

Σήμερα που το γuμvό ταξιδεύει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, τι θα γινόταν με τις αδερφές Κανονίδου;


Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ντάφνι Τζόι: Δες τι έβλεπε ο 50 cent και της έκανε παιδί Στο φως οι καμπύλες της

Ρίτα Όρα: Η φωτογραφία με τα ρούχα στο χέρι που τρέλανε το Instagram – Αντί να τα φοράει…