Υλικά
* 1 συκωταριά μεγάλη
* 2 πλεξούδες έντερα και τα γλυκάδια από το αρνί
* αλατοπίπερο
* ρίγανη
Εκτέλεση…
* Πλένετε πολύ καλά τη συκωταριά. Την κόβετε σε μέτρια κομμάτια.
* Γυρίζετε τα έντερα ανάποδα (το μέσα έξω) και τα πλένετε πολύ καλά.
* Περνάτε ένα ένα τα κομμάτια με σειρά σε μικρή σούβλα σαν σουβλάκι (1 κομμάτι συκώτι, 1 πνευμόνι, καρδιά, σπλήνα, γλυκάδι και λίγo ξυγκάκι ανάμεσα και πάλι από την αρχή).
* Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε και λίγη ρίγανη.
* Οταν τελειώσετε, το τυλίγετε προσεχτικά με τα έντερα.
Μπορείτε να βρείτε έτοιμο κοκορέτσι (είπαμε το αρνί πρέπει να είναι νεαρό και μέχρι κάποιας συγκεκριμένης ηλικίας) από χασάπη και σε σούβλα που είναι στο μέγεθος της κουζίνας για να το ψήσετε στο φούρνο. Εχει μεγάλη διαφορά πάντως στη γεύση αν το ψήσετε στα κάρβουνα.