in

Δωροθέα Μερκούρη: Έκανε αυγά του διαβόλου και μας έστειλε στην κόλαση

Η Δωροθέα Μερκούρη αγαπά τη μαγειρική με βιολογικά και φρέσκα υλικά και προϊόντα της Μεσογείου

Χθες με τη βροχή έξω να πέφτει ετοίμασε το πρωί τα αυγά του διαβόλου. Μία συνταγή που σήμερα δοκιμάσαμε και πραγματικά είναι εξαιρετική και φυσικά σας προτείνουμε.

Είναι μία παραλλαγή των τηγανητών αυγών όπου απλά γίνονται μέσα σε μία σάλτσα ντομάτας την οποία φυσικά Έχεις προετοιμάσει με κρεμμύδι σκόρδο και καυτερή πιπεριά.

Δείτε τη συνταγή και αν δεν κρατιέσαι να περιμένετε πρωί μπορείτε να την κάνετε ακόμα και για μεσημεριανό γεύμα

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]