in

Survivor Ελλάδας: Η Καρολίνα και οι 180 μοίρες. Τα ανοίγματά της σμπαράλιασαν το instagram

Το κάθε Survivor Ελλάδας είναι και ένας άτυπος διαγωνισμός ομορφιάς στα παρασκήνια στα social media και στα σχόλια των χρηστών!

Οι παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης κερδίζουν μεγάλη προβολή και πριν καν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα, οι φωτογραφίες των περισσότερων γίνονται viral και κάνουν το γύρο του Internet.

Διαφήμιση

Μόλις γίνει η ανακοίνωση των παικτών που θα φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες της Καραϊβικής το πρώτο που συμβαίνει είναι να ψάχνουν όλοι για το που και αν έχουν ξαναδεί δημόσια τον κάθε ένα από αυτούς!

Μόλις ικανοποιηθεί το αίσθημα του ντετέκτιβ, στη συνέχεια βγαίνουν στη φόρα οι φωτογραφίες με κοιλιακούς και μούσκουλα των ανδρών και οι αντίστοιχες με τα προσόντα των γυναικών και κάπου εκεί οι περισσότεροι διαλέγουν τους αγαπημένους τους παίκτες!

Η Καρολίνα Καλύβα που πήρε μέρος στο Survivor πέρσι, όπου νικητής ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ήταν μία από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού!

Η Καρολίνα έχει ιδιαίτερα γυμνασμένο σώμα, ασχολείται σχεδόν από παιδί με τον αθλητισμό και τη γυμναστική και ακόμα και σήμερα μπορεί και διδάσκει κάνοντας Personal προπονήσεις σε αεροβική, βάρη και πιλάτες.

Το Instagram προφίλ της είναι γεμάτο με την πρώην παίκτρια του survivor, φορώντας αθλητική περιβολή, να επιδεικνύει την ευλυγισία αλλά και τις ικανότητές της.

Σε μία τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram έκανε κατακόρυφο με τα πόδια ανοικτά 180 μοίρες και προκάλεσε θύελλα.

Λογικό

Και η ίδια φωτογραφία λίγο πιο παλιά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ivanna Toynh Βιντεο απαντηση

Ιωάννα Τούνη: ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ; Γιατί ψάχνουν ξανά το ροζ video οι χρήστες στο internet; Viral Βιντεο

Survivor Ελλάδας: Έτσι είπαν στην Κάτια Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η πρώτη της αντίδραση