in ,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με φούξια σύνολο που σου ανεβάζει τη διάθεση

Γιατί η Άνοιξη πλησιάζει…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια του “Happy Day”, είναι μια γυναίκα που δείχνει πάντα κομψή, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας. Δοκιμάζει δύσκολα prints και χρωματικούς συνδυασμούς, κάνοντας θηλυκές και chic επιλογές.

Σήμερα λοιπόν μας έδωσε έμπνευση για το τι θα φορέσουμε, όταν ανοίξει επιτέλους ο καιρός. Το χρώμα της έμπνευσης; Το φούξια.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά η Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα κοντομάνικο φούξια μπλουζάκι, με σκισίματα στα μανίκια και ψηλό λαιμό, από την εταιρία Jacquemus. Το συνδύασε με ένα ψηλόμεσο στενό δερμάτινο παντελόνι, σε μαύρο χρώμα, από την εταιρία Feelcute και ασορτί τακούνια.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, επέλεξε κοσμήματα σε χρυσούς και ασημένιους τόνους, με επίκεντρο τα statement μακριά σκουλαρίκια της, από τον Imanoglou. Το μακιγιάζ ήταν σε απαλές ροζ αποχρώσεις και τα μαλλιά της αφημένα κάτω, σε απαλές μπούκλες.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ακόμη απίστευτα κομψή εμφάνιση, σε ροζ πάλι αποχρώσεις, με ένα μίνι φλοράλ φόρεμα. Το βολάν φόρεμα, από την επώνυμη εταιρία Iro, είχε μακριά bishop μανίκια και μια ζώνη στη μέση, τονίζοντας την λεπτή σιλουέτα της.

Από υπόδηση, η παρουσιάστρια διάλεξε ψηλές βελουτέ μπότες, σε μπεζ χρώμα, οι οποίες φτάνουν ως το γόνατο. Λόγω του έντονου σχεδίου του φορέματος, επέλεξε μόνο ασημένια δαχτυλίδια για αξεσουάρ και μίνιμαλ μακιγιάζ, σε ροζ χρώματα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ashley Roberts: Ποζάρει με ολόσωμη, διαφανή φόρμα και νιώθει πιο σέξι από ποτέ – Δείτε φωτογραφίες

Nicole Scherzinger: Με τη λεπτή σιλουέτα της και την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες