in

Από την Ελένη Μενεγάκη μέχρι την Κατερίνα Στικούδη το κόκκινο κραγιόν πρωταγωνιστεί

To χρώμα του πάθους χαρίζει πάντα θηλυκότητα

Διαχρονικό, εθιστικό και σέξι, το κόκκινο κραγιόν ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και ταιριάζει με όλα τα στιλ ντυσίματος, από τα εκκεντρικά και μοντέρνα μέχρι τα κλασικά και κομψά. Παράλληλα, φοριέται κάθε εποχή του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Χαρίζει σαρκώδη χείλη και σεξαπίλ και με αυτό καμία δεν διαφωνεί.

Στα καταστήματα καλλυντικών υπάρχουν κόκκινα κραγιόν σε διάφορες αποχρώσεις -σκούρες και πιο ανοιχτές-, ώστε η κάθε γυναίκα να βρει εκείνη που ταιριάζει στον τόνο της δικής της επιδερμίδας. Το σίγουρο είναι ότι από κανένα γυναικείο νεσεσέρ δεν λείπει ένα κραγιόν στο χρώμα του πάθους.

Πολλές celebrities της εγχώριας showbiz έχουν δείξει την προτίμησή τους στο κόκκινο κραγιόν, επιλέγοντάς το για τις εμφανίσεις τους on camera ή για τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις τους, και το αποτέλεσμα τις δικαίωσε. Ελένη Μενεγάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά, Ζέτα Μακρυπούλια, Βίκυ Καγιά, Μαρία Κορινθίου και Κατερίνα Στικούδη είναι μόνο μερικές από αυτές. Γυναίκες με διαφορετική προσωπικότητα και εμφάνιση, σε όλες, όμως, το κόκκινο κραγιόν «ταιριάζει γάντι».

Διαφήμιση

Να ξέρετε, το συγκεκριμένο χρώμα κραγιόν αναδεικνύει το πρόσωπο και δίνει κομψότητα και αυτοπεποίθηση τόσο στις ξανθιές όσο και τις μελαχρινές. Ειδικά για τα ερωτικά ραντεβού, αυτό είναι το κατάλληλο κραγιόν. Φορέστε το και κάντε τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σας!

 

Ελένη Μενεγάκη

Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά

Ζέτα Μακρυπούλια 

Bίκυ Καγιά

Μαρία Κορινθίου

Κατερίνα Στικούδη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τατιάνα Στεφανίδου: Πως να χαρίσετε φρέσκο αέρα στο πουκάμισό σας

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό ομορφιάς για φρέσκο, ανανεωμένο βλέμμα