in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αθλητική εμφάνιση με black & white σετ για την κριτή του GNTM

Στο Runyon Canyon Park φωτογραφήθηκε προχθές η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει φύγει από την Ελλάδα. Με μαύρο φαρδύ τοπ με στάμπα, που έδειχνε ελαφρώς τους κοιλιακούς της και μαύρο κολάν, η κριτής του τέταρτου κύκλου του Next top model έκανε μια αθλητική εμφάνιση.

To μοντέλο αποφάσισε να δείξει την αγάπη της στο διαχρονικό athleisure look, κάνοντας βόλτα στα Hollywood Hills. Η Ισμήνη λοιπόν επέλεξε μια minimal εμφάνιση, ποντάροντας στον κλασικό συνδυασμό μαύρου και λευκού. Μάλιστα το συνδύασε με αθλητικά παπούτσια και μαύρο τσαντάκι.

Διαφήμιση

Να αναφέρουμε πως εδώ και λίγες μέρες το μοντέλο βρίσκεται στις ΗΠΑ. Το GNTM 4 μπορεί να έκανε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να μετακομίσει για λίγο στην Ελλάδα, αλλά μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν του παιχνιδιού μόδας, επέστρεψε στη βάση της, την Αμερική.

Λίγο πριν αποχωρήσει, η Παπαβλασοπούλου σχολίασε το σόου μόδας του Star, σε συνέντευξή της στο The 2night Show: «Τα έντονα και αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν, πριν καλά καλά προλάβω να βγω στην τηλεόραση και να πω κάτι. Αλλά εντάξει, το έχω περάσει πάρα πολλές φορές… Τα περίμενα, απλά εγώ πήγα αφότου έφυγε η Βίκυ Καγιά.

Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ενώ η παραγωγή μού είπε μην αγχώνεσαι, είσαι μια κριτής σε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν έχεις κάποιον ρόλο, είσαι η Ισμήνη. Υπήρχαν πολλά σχόλια που δεν είχαν λογική. Εγώ δεν θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει κάνει τόσα στο χώρο με κάποιον που μόλις ξεκινά», δήλωσε η ίδια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Πιο αισθησιακή από ποτέ στο The 2Night Show

Βίκυ Κάβουρα: Φορώντας τοπ από δερματίνη, τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό