in , ,

Μόδα: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ζέτα Μακρυπούλια, Αθηνά Οικονομάκου. Υπέροχες με total red σύνολο

Εμπνευστείτε από τις διάσημες και προτιμήστε το κόκκινο.

Με αφορμή την εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Instagram, με ένα υπέροχο κατακόκκινο σύνολο, κατάλληλο για την δουλειά ή ακόμα και για μια βραδινή έξοδο, δημιουργήσαμε αυτή τη λίστα με total red outfits, για να εμπνευστείτε.

Ζέτα Μακρυπούλια

Διαφήμιση

Σε ένα παρόμοιο outfit με την Ντορέττα, η Ζέτα Μακρυπούλια προτίμησε να κάνει μια πιο σέξι εμφάνιση, με κοντό μαύρο top, αναδεικνύοντας τους κοιλιακούς της. Το κόκκινο κουστούμι εκπέμπει θηλυκότητα και δυναμισμό και σας κάνει πάντα να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Αθηνά Οικονομάκου

Η influencer κάνει ακόμα μια ξεχωριστή στυλιστική επιλογή, κάτι για το οποίο μας έχει συνηθίσει. Με μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα και μπότες, το outfit είναι κατάλληλο για βόλτες στην εξοχή και  χειμερινές διακοπές. Την εμφάνιση τυλίγει το μαύρο cowboy καπέλο, με κόκκινες και ασημί λεπτομέρειες.

Ντόρα Κατσικογιάννη

H τραγουδίστρια Ντόρα Κατσικογιάννη κάνει μια casual εμφάνιση, με άσπρο πουκάμισο, μέσα από κόκκινο πουλόβερ και σκούρα μπορντό λεοπάρ φούστα. Το ντύσιμο ολοκληρώνεται με τα κλασικά λευκά αθλητικά παπούτσια, τα οποία όλοι έχουμε στην ντουλάπα μας.

Eύη Ιωαννίδου

Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε στο Instagram με ένα ρομαντικό floral κόκκινο-γαλάζιο φόρεμα, δίνοντας μια πιο σοφιστικέ επιλογή με το κόκκινο σακάκι και pumps. Τα έντονα κόκκινα χείλη δένουν όμορφα την εμφάνισή της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Cher: Σκληρή γυμναστική στα 75 της χρόνια

GNTM: θυμάσαι την Ελευθερία Καρναβά. Πόσο εχει αλλάξει το golden pass μετά το ριάλιτι; Φωτογραφία