in ,

Ελένη Φουρέιρα: Ελκυστική με ροζ μαλλιά

Η τραγουδίστρια τολμάει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση

Η Ελένη Φουρέιρα φημίζεται τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές όσο και για το hair styling. Κανείς δεν θα ξεχάσει πώς ήταν όταν άρχισε να γίνεται γνωστή στην Ελλάδα. Είχε πλούσια, σγουρά, ξανθά μαλλιά μέχρι τη μέση, τα οποία πολλές γυναίκες θα ζήλευαν.

Την Κυριακή (23/1), η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε τρεις mirror selfies στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στα εν λόγω στιγμιότυπα την βλέπουμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η pop star έχει ροζ μαλλιά και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει πολύ αυτό το χρώμα.

Διαφήμιση

Η Ελένη Φουρέιρα φορά ένα δερμάτινο, oversized τζάκετ και ποζάρει με σεξαπίλ. Λάμψη της χαρίζουν τα ασημένια δαχτυλίδια, το κολιέ και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Υπέροχα είναι και τα μακριά νύχια της, τα οποία είναι βαμμένα ασημί. Όσο για το μακιγιάζ, έχει εφαρμόσει eyeliner στα μάτια της και μία γυαλιστερή σκιά, ενώ για τα χείλη της έχει επιλέξει lip gloss. Aυτό, όμως, που την καθιστά σαγηνευτική είναι τα μακριά, ροζ μαλλιά της. Άραγε, θα το κρατήσει για πολύ αυτό το ιδιαίτερο χρώμα ή πρόκειται για βαφή που κρατά λίγες ημέρες; Θα δείξει.

«Το ροζ μου δίνει χαρά όταν είμαι μπλε» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η καλλιτέχνιδα.

Το σίγουρο είναι ότι η Ελένη Φουρέιρα δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Οπότε, κορίτσια, αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στα μαλλιά σας, κάντε την. Άλλωστε, τρίχες είναι, θα μακρύνουν, θα τις βάψουμε ξανά, αρκεί να έχουμε καλό κομμωτή.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σασμός: Θα γίνει σήμερα της Θοδώρας ο γάμος. Τι αποκαλύπτει η Δανάη Παππά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σέξι και σικ στο Μπέβερλι Χιλς