Σπιτική Μερέντα

Τέλεια συνταγή για σπιτική μερένταΥλικά
80 γρ. Κακάο
180 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα τριμμένο φουντούκι (προαιρετικά)
Εκτέλεση…

Κοσκινίζουμε πολύ καλά το κακάο με την ζάχαρη άχνη.
Ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει, όχι να «κάψει» όμως.
Χτυπάμε πολύ καλά το βιτάμ με την ζάχαρη και το κακάο.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Αν θέλουμε να προσθέσουμε φουντούκια, πρέπει να τα χτυπήσουμε πολύ καλά στο μούλτι, να γίνουν «αλοιφή», πριν τα προσθέσουμε στο μείγμα μας. Αδειάζουμε την μερέντα σε βαζάκια.
Την διατηρούμε στο ψυγείο.
Λίγο πριν την χρησιμοποιήσουμε, την βγάζουμε από το ψυγείο να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Διάβασε περισσότερα

Ανέκδοτο: Μια μάνα περνάει έξω από το δωμάτιο της κόρη της και ακούει …. Τρελό γέλιο

σουβλισμα αρνιου πασχα

Πως σουβλίζω το αρνι του ΠΑΣΧΑ; ΟΔΗΓΙΕΣ για δεσιμο αρνιου στη σουβλα.