in

Ελένη Χατζίδου: Λαχταριστά μπισκότα, με ταχίνι και σοκολάτα, ετοίμασε με την τρίχρονη κορούλα της – Δείτε τη συνταγή

Η τραγουδίστρια μαθαίνει στην μικρή Μελίτα τα «μυστικά» της ζαχαροπλαστικής

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Χατζίδου, αφού η τρίχρονη κόρη της, Μελίτα, την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, είναι η πιο καλή και γλυκιά παρέα που θα μπορούσε να έχει!

H κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου, Μελίτα

Και το απόγευμα της Πέμπτης 17/3, μαμά και κόρη μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν λαχταριστά μπισκότα με σοκολάτα και πορτοκάλι! Εδώ σας έχω την εύκολη και νόστιμη συνταγή. Ειδικά αν έχετε μικρά παιδάκια, δοκιμάστε να φτιάξετε τα αγαπημένα μπισκότα της 41χρονης τραγουδίστριας. Να είστε σίγουρες ότι τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν. Επίσης, αποτελούν ένα πιο υγιεινό σνακ από τα συσκευασμένα μπισκότα, τα οποία βρίσκουμε στα περίπτερα και τα ράφια των supermarket. Τα δικά σας δεν έχουν συντηρητικά, ξέρετε ακριβώς ποια υλικά έχετε χρησιμοποιήσει και είναι φτιαγμένα με αγάπη από τα χεράκια σας. Παράλληλα, τα συγκεκριμένα μπισκότα ταιριάζουν πολύ με το πρωινό καφέ, τσάι ή χυμό.

Η μικρή Μελίτα, ακολουθώντας τις οδηγίες της μανούλας της, βάζει μία ποσότητα αλευριού βρόμης στη ζυγαριά κουζίνας. Όλα δείχνουν πως στο μέλλον θα φτιάχνει νοστιμότατα μπισκοτάκια, αφού θα έχει μάθει τα «μυστικά» από την τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

Όπως μαρτυρά το παρακάτω βίντεο, το κοριτσάκι τρελαίνεται για σοκολάτα και εμείς την καταλαβαίνουμε!

«Συνταγή ζητήσατε, συνταγή θα έχετε» γράφει στο παρακάτω Instagram Story η Ελένη Χατζίδου, όπου βλέπουμε τα στρογγυλά, γλυκά μπισκότα σε ένα ροζ μπολ, ψημένα και έτοιμα για φάγωμα!

Μπισκότα με ταχίνι και μέλι, σοκολάτα και πορτοκάλι

Υλικά

100 γραμμάρια ταχίνι

120 γραμμάρια μέλι

1 πρέζα αλάτι

120 γραμμάρια βρόμη

δάκρυα σοκολάτας

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

ξύσμα πορτοκαλιού, από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου, στον αέρα.

Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι, το ταχίνι, την κανέλα, το ξύσμα από το πορτοκάλι, την κουβερτούρα, τα καρύδια, τη βρόμη και το αλάτι.

Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα.

Ψήνουμε για 5 έως 8 λεπτά.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να σφίξουν.

Καλή απόλαυση!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάντρα Νταντάριο: Το απίστευτο κόλπο της για να βγάζει σέλφι φωτογραφίες

Έλενα Τσαγκρινού: Δείτε την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε, μετά τον χωρισμό της με τον Mike