Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Σεπ 17, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Spare ribs Συνταγή: Χοιρινά παϊδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου από το Δημήτρη Σκαρμούτσο
food

Spare ribs Συνταγή: Χοιρινά παϊδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου από το Δημήτρη Σκαρμούτσο

Νάσος Μπετούγιας
Last updated: 19 Δεκεμβρίου, 2021 4:11 μμ
Νάσος Μπετούγιας
Published: 19 Δεκεμβρίου, 2021
Share
SHARE

Στην όψη τους και μόνο… σου τρέχουν τα σάλια! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει παϊδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου, που συνοδεύονται μοναδικά με παγωμένη μπύρα.

Υλικά

4 μερίδες Spare ribs παϊδάκια χοιρινά
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι, χοντροκομμένο

Μία καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη με τους σπόρους
4 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες
6 κουταλιές της σούπας ρούμι
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

6 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας σκούρα
6 κουταλιές της σούπας μέλι
6 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μπαχάρι

Διαδικασία

Βάζουμε τα παϊδάκια σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια, την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο. Ρίχνουμε με το κουτάλι όλα τα υπόλοιπα υλικά πάνω στα παϊδάκια και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, πιάνουμε τα παϊδάκια με τα χέρια μας και τα γυρνάμε ξανά και ξανά, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχουν επικαλυφθεί καλά με τη σάλτσα μας. Αν θέλουμε, μπορούμε να τα αφήσουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες.

Μαγειρεύουμε τα παϊδάκια σε μέτρια φωτιά για 20-30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθός τους, γυρνώντας τα συχνά και αλείφοντάς τα με τη σάλτσα κάθε φορά. Το γύρισμα και το πέρασμα με τη σάλτσα είναι σημαντικό, έτσι ώστε και οι τέσσερις πλευρές του κάθε κρέατος να είναι επιστρωμένες με αυτήν.

Σε περίπτωση που μας περισσέψει και επιπλέον σάλτσα, μπορούμε να τη ζεστάνουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι και να την ρίξουμε πάνω στα παϊδάκια, λίγο πριν το σερβίρισμα.

Διαφήμιση
TAGGED:Spare ribsΔημήτρης Σκαρμούτσος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΝάσος Μπετούγιας
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nassos@koolnews.gr
Weather
30°C
Athens
few clouds
32° _ 29°
42%
5 km/h
Τε
30 °C
Πε
26 °C
Πα
26 °C
Σα
26 °C
Κυ
28 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

food

Εύκολο, νόστιμο και εντυπωσιακό: Μπριζόλα με τυρί σε… σάντουιτς! Το ξεσκέπαστο μπέργκερ

1 Min Read
κοτοπουλο φουρνου
food

Κοτόπουλο με μυρωδάτη κόκκινη σάλτσα – Εύκολο αλλά σούπερ γευστικό

1 Min Read
food

Σουτζουκάκια σμυρνέικα κυμινάτα από τον Ηλία Μαμαλάκη

2 Min Read
food

Πώς να τους αντισταθείς; Συνταγή για πεντανόστιμα τορτελίνια με κρέμα παρμεζάνας

1 Min Read
γεμιστα συνταγη
food

Συνταγή για γεμιστά γιαλαντζί – Τα πάντα όλα ψεύτικα, αλλά γεμιστά με με ρύζι

2 Min Read
food

Μούρλια! Συνταγή για μακαρονάδα αλά Νόρμα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

2 Min Read
food

Ολόκληρο αρνί στο Φούρνο: Πως θα ψήσουμε αρνί ή κατσίκι του Πάσχα στο φούρνο. ΣΥΝΤΑΓΗ

4 Min Read
food

Γευστική αποκάλυψη: Γαρίδες κοκκινιστές, με ούζο

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?