Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Δεκ 8, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Spare ribs Συνταγή: Χοιρινά παϊδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου από το Δημήτρη Σκαρμούτσο
food

Spare ribs Συνταγή: Χοιρινά παϊδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου από το Δημήτρη Σκαρμούτσο

Νάσος Μπετούγιας
Last updated: 19 Δεκεμβρίου, 2021 4:11 μμ
Νάσος Μπετούγιας
Published: 19 Δεκεμβρίου, 2021
Share
SHARE

Στην όψη τους και μόνο… σου τρέχουν τα σάλια! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει παϊδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου, που συνοδεύονται μοναδικά με παγωμένη μπύρα.

Υλικά

4 μερίδες Spare ribs παϊδάκια χοιρινά
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι, χοντροκομμένο

Μία καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη με τους σπόρους
4 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες
6 κουταλιές της σούπας ρούμι
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

6 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας σκούρα
6 κουταλιές της σούπας μέλι
6 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μπαχάρι

Διαδικασία

Βάζουμε τα παϊδάκια σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια, την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο. Ρίχνουμε με το κουτάλι όλα τα υπόλοιπα υλικά πάνω στα παϊδάκια και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, πιάνουμε τα παϊδάκια με τα χέρια μας και τα γυρνάμε ξανά και ξανά, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχουν επικαλυφθεί καλά με τη σάλτσα μας. Αν θέλουμε, μπορούμε να τα αφήσουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες.

Μαγειρεύουμε τα παϊδάκια σε μέτρια φωτιά για 20-30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθός τους, γυρνώντας τα συχνά και αλείφοντάς τα με τη σάλτσα κάθε φορά. Το γύρισμα και το πέρασμα με τη σάλτσα είναι σημαντικό, έτσι ώστε και οι τέσσερις πλευρές του κάθε κρέατος να είναι επιστρωμένες με αυτήν.

Σε περίπτωση που μας περισσέψει και επιπλέον σάλτσα, μπορούμε να τη ζεστάνουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι και να την ρίξουμε πάνω στα παϊδάκια, λίγο πριν το σερβίρισμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Spare ribsΔημήτρης Σκαρμούτσος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΝάσος Μπετούγιας
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο nassos@koolnews.gr
Weather
14°C
Athens
scattered clouds
14° _ 13°
86%
2 km/h
Δε
16 °C
Τρ
13 °C
Τε
15 °C
Πε
15 °C
Πα
10 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

foodkoolgirls

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αγαπημένη σαλάτα της με καπνιστό σολομό και πορτοκάλι

2 Min Read
food

Γαριδομακαρονάδα: Η Κλασική Συνταγή

4 Min Read
κοτοπουλο φουρνου
food

Κοτόπουλο με μυρωδάτη κόκκινη σάλτσα – Εύκολο αλλά σούπερ γευστικό

1 Min Read
food

Διακοπές στο… πιάτο σου! – Τηγανιτά καλαμαράκια και γαρίδες

2 Min Read
food

Λουκούμι! Συνταγή για φούρνο – αρνάκι στη λαδόκολλα από το Βασίλη Καλλίδη

1 Min Read
food

Αλοιφή για όλα τα γούστα! Συνταγή για σπιτική τυροκαυτερή από τον Τάσο Αντωνίου

1 Min Read
food

Rib eye με ρόκα και ψητή κόκκινη πιπεριά

2 Min Read
food

Από τα Φάρσαλα στο σπίτι σου! Συνταγή για τον πιο τέλειο χαλβά Φαρσάλων από τον Άκη Πετρετζίκη

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?