in , ,

Salma Hayek: Γιατί ζηλεύουμε την ηθοποιό αυτόν τον χειμώνα. Φωτιά οι φωτογραφίες με μαγιό

Στα 55 της, η ηθοποιός έγινε η αγαπημένη μας influencer στα μαγιό. Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα κομμάτια της.

Είναι εμφανές ότι υπάρχουν άπειρες selfies με μαγιό στο διαδίκτυο, αλλά η Salma Hayek ξεχωρίζει. Σίγουρα, η ηθοποιός κάνει πάταγο με το λεοπάρ ντεκολτέ μαγιό του Saint Laurent ή αυτό με το λογότυπο της Gucci, αλλά στόχος της δεν είναι τόσο να προκαλέσει φθόνο όσο να παρακινήσει τις γυναίκες.

Στα 55 της, η ηθοποιός της μεγάλης οθόνης επαναλαμβάνει σε όποιον θέλει να την ακούσει, ότι «η καλύτερη στιγμή της ζωής της είναι τώρα» και το τονίζει με πολλά hashtag #vivalavida. Νιώθει καλά με τον εαυτό της και αυτό φαίνεται.

Διαφήμιση

Η Salma Hayek γνωρίζει φυσικά ότι θεωρείται ένα διεθνή σύμβολο του σεξ. Αλλά το ταξίδι της να γίνει η αγαπημένη Ursula Andress του Instagram δεν ήταν εύκολο. Στην αρχή της καριέρας της, ήταν αναγκασμένη να περιποιείται πολύ την εμφάνισή της, επειδή «κανείς δεν πίστευε ότι μια Μεξικάνα θα μείνει για πολύ».

Ανεξάρτητα από το ταλέντο της για μοντέρνα σύνολα και την εντυπωσιακή της σιλουέτα, μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της από τη δεκαετία του ’90 ήταν οι πιο χαλαρές της. Πλέον παντρεμένη με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, τον François-Henri Pinault, τον CEO της Kering, είναι αυτή που είναι στην πρώτη σειρά των γεγονότων.

Μιλώντας για ένα από τα εμπορικά σήματα που ανήκουν στην Kering, η Hayek έχοντας γίνει ιδιοφυΐα στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας House of Gucci, δημοσίευσε μια φωτογραφία της δίπλα σε μια πισίνα, με μαγιό του brand.

Η φωτογραφία προκάλεσε αίσθηση τόσο για το έξυπνο καδράρισμά της όσο και για την απλότητα του ολόσωμου μαγιό. Όσοι νοσταλγούν το λογότυπο της Gucci, ερωτεύτηκαν την εικόνα, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν τι θα μπορούσε να έχει στο ποτήρι της: σπιτική λεμονάδα ή λιωμένη piña colada; Όσο για τα βρεγμένα μαλλιά της, έμοιαζαν απρόσιτα για τους απλούς ανθρώπους.

Το όλο θέμα είναι ότι φαίνεται να είναι ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η Salma Hayek είναι αυθεντική και χαλαρή, κάτι που όπως μαρτυρούν τα εκατομμύρια likes της, είναι μια ιδιότητα που εκτιμούν πολλοί.

Έτσι, φέτος, δεν θα δείτε τη Salma Hayek να μοιράζεται τις ρουτίνες γυμναστικής της ή φωτογραφίες #OOTD από το καμαρίνι της, γεμάτο με τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο, αλλά εκείνη να περνάει καλά. «Είθε αυτό το νέο έτος να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τη δική σας δύναμη. Ευτυχία και υγεία για το 2022», ευχήθηκε στους 20 εκατομμύρια followers της. Δύσκολο να την αντικρούσουμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kατερίνα Καραβάτου: Εντυπωσιακή με powersuit

Emily Ratajkowski: Rοck look, με έντονη μπλε σκιά ματιών