in

Dua Lipa: Το Crystal Liner είναι η τάση που επαναφέρει τη δημιουργικότητα στα Cat Eyes

Στον κόσμο της ομορφιάς, χωρίζουμε τον χρόνο σε δύο μέρη: πριν από την σειρά Euphoria και μετά. Όλοι εμείς οι λάτρεις της ομορφιάς δεν παίρνουμε ελαφρώς την αναζωπύρωση της λάμψης, και έτσι δίνουμε τα εύσημα εκεί που πρέπει.

Όμως, ενώ η πρώτη εμφάνιση της επιτυχημένης σειράς του HBO επιβεβαίωσε ότι τα glitter δάκρυα είναι αναμφίβολα ο πιο χαριτωμένος τρόπος για να κλάψετε, η δεύτερη σεζόν της σειράς λάμπει με πολύ πιο πρακτικό τρόπο.

Διαφήμιση

Και ενώ οι αγαπημένες μας διασημότητες ξέρουν καλύτερα από το να αντιγράψουν το ακριβές μακιγιάζ της Cassie, φαίνεται ότι είναι σίγουρα αρκετά έξυπνες για να αναγνωρίσουν το άψογο eyeliner της. Βασικά, αυτό που ξεκίνησε με το πρωτοχρονιάτικο λουκ της Cassie έχει πλέον αναδειχθεί ως αγαπημένη τάση των celebrities: το eyeliner με κρυστάλλους.

Μία από τις πρώτες σταρ που δοκίμασε το trend ήταν η Dua Lipa, η οποία ανέβασε το κλασικό inky cat eye στο επόμενο επίπεδο, συμπληρώνοντάς το με πολύτιμους λίθους.

Παράλληλα, το λαμπερό glam της Sabrina Carpenter, το οποίο περιείχε κρυσταλλάκια διάσπαρτα στρατηγικά γύρω από τα μάτια της, αλλά και σε σχήμα λεπτού φτερού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαλλιά: Η Jennifer Lopez φέρνει τη νέα τάση στις ανταύγειες, που αντικαθιστά το balayage

Ελευθερία Ελευθερίου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κοιμήθηκαν στο ίδιο σπίτι. Είχαν όμως και τα σκυλάκια τους μαζί και έγινε…