in , ,

Jessie J: Η ρουτίνα γυμναστικής που σε παρακινεί να ξεκινήσεις

Η σταρ έχει το πιο υπέροχο σώμα

Η Jessie J είναι μια από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες στον χώρο της μουσικής. Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το Instagram της.

Η Jessie δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες, δείχνοντας τους κοιλιακούς της, τα τονισμένα πόδια και χέρια της. Βασικά, είναι κάπως δύσκολο να αρνηθείτε ότι φαίνεται καταπληκτική.

Διαφήμιση

Έχει ξεκαθαρίσει ότι εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει το σώμα της, μοιράζοντας τακτικά φωτογραφίες και βίντεο στα social media από τις δύσκολες προπονήσεις της. Αλλά η Jessie έχει αναφέρει ότι θέλει περισσότερο να γυμνάζεται λόγω του τι μπορεί να συνεισφέρει στη γενική της υγεία. «Έχει να κάνει με τη μακροζωία, όχι το πώς φαίνεσαι το πρωί», είπε.

Η Jessie έχει επίσης μιλήσει για τα προνόμια της άσκησης για την ψυχική της υγεία. «[Η γυμναστική] με κάνει πραγματικά να αισθάνομαι χαρούμενη», τονίζει. «Απελευθερώνει ενδορφίνες – και ποτέ δεν το πίστευα πραγματικά μέχρι που άρχισα να γυμνάζομαι. Πραγματικά νιώθεις αυτό το νωθρό συναίσθημα πριν από μια προπόνηση όπου λες, «Α, δεν θέλω να το κάνω» και μπορεί να αισθάνεσαι λίγο πεσμένος. Αλλά κάνεις μια προπόνηση, και σε κάνει να νιώθεις ζωντανός».

Η Jessie προπονείται για τις περιοδείες της με τη Sonja Moses, μια εμπειρογνώμονα πολεμικών τεχνών που τη βάζει να κάνει κάποιες σοβαρές ασκήσεις με τα πόδια. Σκεφτείτε: X jumps, ninja burpees, lunges με κλωτσιές και πολλά άλλα.

Παράλληλα, η Jessie προπονείται με μια ζώνη γυμναστικής. Η ζώνη προσθέτει αντίσταση, κάνοντας τους μύες της να λειτουργούν πολύ πιο σκληρά και απαιτούν σοβαρή αντοχή.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Lottie Moss: Παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη – Δείτε βίντεο

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς ζευγάρι με παικτρια του Ριάλιτι. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό που καίει