in

The bachelor: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι θετικη στον κορωνοιο. Αντι για Καραντίνα ΑΝΕΒΑΖΕΙ story απο το δρόμο

Ελπίζουμε μόνο να είναι όλα καλά και να μην χρειάζεται κάποια εσπευσμένη μεταφορά σε νοσοκομείο.

Δεν μπορούμε με άλλον τρόπο να εξηγήσουμε το ότι ενώ το πρωί διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η πρώην παίκτρια του the bachelor Τζωρτζίνα Παππά και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες αν και εμβολιασμένη βλέπουμε τώρα Story της από το δρόμο στο instagram μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με μία φίλη.

Διαφήμιση

Νωρίτερα το πρωί όπως μπορείτε να δείτε η πρώην παίκτρια του reality στο πρώτο Story που δημοσίευσε στο Instagram έδειξε το θετικό self test!

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται να νοσεί από τον covid-19 ενώ έχει κάνει τα εμβόλια!

Και επειδή η καραντίνα θέλει δύο, μία κολλητή φίλη που επίσης νοσεί απο κορονοϊό την επισκέφθηκε στο σπίτι για να περάσουν τα δύο κορίτσια τις μέρες μαζί! Έξυπνο

Το τελευταίο βίντεο που είναι και το πιο περίεργο από όλα την δείχνει χωρίς μάσκα μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία φίλη δύο ώρες νωρίτερα!

Να υπενθυμίσουμε ότι τα άτομα που έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορωνοϊό οφείλουν να μένουν στο σπίτι σε καραντίνα και να δηλώσουν ότι νοσούν στις αρμόδιες αρχές

Καλό θα είναι να κάνει μία ενημέρωση αν είναι όλα καλά ή αν χρειάστηκε μεταφορά στο νοσοκομείο γιατί οι διαδικτυακοί φίλοι οι φανς και οι followers σίγουρα ανησυχούν.
Επίσης καλά θα κάνει να μείνει στο σπίτι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
ρια αντωνιου

Η Ρία Αντωνίου θα γίνει η καλύτερη φίλη σου… στο Instagram

Η Ριάννα επιστρέφει… πιο άγρια από ποτέ. Φωτογραφία και Video