in

ΕΡΕΥΝΑ: «Ριγμένες» οι γυναίκες στο στοματικό σεξ σύμφωνα με νέα δεδομένα! Ποιο λάθος κάνουν οι άνδρες;

Μπορεί να λέμε πως ζούμε σε μία εποχή που η ισότητα των δύο φύλων αποτελεί πραγματικότητα, όμως φαίνεται πως αυτό δεν εφαρμόζεται παντού. Σίγουρα δε, δεν εφαρμόζεται στο… στοματικό σεξ, καθώς οι γυναίκες παρουσιάζονται ως «ριγμένες», σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Sex Research, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να κάνουν στοματικό σεξ στους άνδρες, ακόμη κι όταν δεν έχουν όρεξη, σε αντίθεση με τα αρσενικά, τα οποία δεν «εξασκούν» το σπορ όταν δεν το θέλουν πολύ.

Διαφήμιση

Τελικά στις γυναίκες αρέσει περισσότερο να κάνουν στοματικό σεξ;

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από τις κοινωνιολόγους Ρουθ Λιούι και Σίσλι Μάρστον, οι οποίες για να καταλήξουν σε αυτά τα συμπεράσματα πήραν συνεντεύξεις από 71 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16 με 18 ετών.

Οι ερωτήσεις ήταν επικεντρωμένες στο πόσες φορές έκαναν στοματικό σεξ με εκπροσώπους του αντίθετου φύλου τον τελευταίο χρόνο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες υποστήριξαν πως η παροχή στοματικού σεξ είναι λιγότερο ευχάριστη για τους άνδρες από ό,τι είναι για τις γυναίκες. Κάπως έτσι, δικαιολογούνται και τα αποτελέσματα μιας παλαιότερης μελέτης που υποστήριξε πως οι άνδρες λαμβάνουν περισσότερο στοματικό σεξ από τις γυναίκες.

Γιατί οι γυναίκες αρνούνται να δεχτούν στοματικό σεξ από τον σύντροφό τους;

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι άνδρες για να μιλήσουν για τα γυναικεία γεννητικά όργανα ήταν κατά βάση αρνητική. Γι’ αυτό και οι γυναίκες -γνωρίζοντας τις αντιλήψεις των ανδρών- μοιάζουν λιγότερο πρόθυμες να λάβουν στοματικό σεξ, καθώς δεν νιώθουν άνετα για να προχωρήσουν σε μια τέτοιου είδους επαφή.

Επιπλέον, όπως αποδείχτηκε, τα αγόρια είναι πολύ πιο πιθανό να αρνηθούν να προσφέρουν στοματικό σεξ όταν δεν έχουν όρεξη. Στην περίπτωση των κοριτσιών, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά καθώς εκείνες φαίνεται πως επιλέγουν να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους με στοματικό ακόμη και όταν δεν έχουν διάθεση…

Το λες και άδικο, σωστά;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η εξομολόγηση ενός ερμαφρόδιτου: «Στα 12 έβγαλα γένια και είχα περίοδο» – Φωτογραφία

Ο παππούς είναι τούμπανο: Οι πιο γυμνασμένοι κοιλιακοί του κόσμου ανήκουν σε άνδρα στα 65+ Ξεκίνα γυμναστική τώρα