in ,

Ναταλία Δραγούμη: Λέει «ναι» στο μπλε πεντικιούρ και εμείς συμφωνούμε

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η δημοφιλής ηθοποιός

Παρά τα 49 έτη της και τις δύο εγκυμοσύνες, η Ναταλία Δραγούμη είναι πανέμορφη και κολάζει με τις άψογες αναλογίες της. Βέβαια, η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση δεν οφείλεται μόνο στην καλή της τύχη. Γυμνάζεται σε εβδομαδιαία βάση, φροντίζει τον εαυτό της και… πολύ καλά κάνει!

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο από την ώρα που απολάμβανε το υδρομασάζ ποδιών στο κομμωτήριο και στούντιο περιποίησης νυχιών «You Nails – You Hair Switzerland», το οποίο βρίσκεται στο Μενίδι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επέλεξε για τα νύχια των ποδιών της ένα υπέροχο μπλε χρώμα. «Μπλεδάκι όμορφο» σημειώνει χαρακτηριστικά πάνω στο βίντεο, εκφράζοντας την ικανοποίησή της από το αποτέλεσμα.

Διαφήμιση

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα καλωσορίσουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης, τον Μάρτιο, και ένα πεντικιούρ σίγουρα θα μας ανανεώσει. Το μπλε χρώμα είναι ιδανικό για αυτή την μεταβατική εποχή, αφού κάνει αντίθεση με το λευκό δέρμα, είναι ζεστό, κομψό, μοντέρνο και «ήσυχο». Σίγουρα δεν ανήκει στις top ζωηρές καλοκαιρινές αποχρώσεις, τις οποίες θα προτιμήσουμε όταν η επιδερμίδα μας θα αρχίσει να αποκτά μπρονζέ χρώμα από τον ήλιο, τον Ιούνιο.

Young lady is showing her blue manicure and pedicure nails, grey background, copy space

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Φόρεσε το απόλυτο ψηλόμεσο τζιν της σεζόν που αγκαλιάζει τις καμπύλες

Hailey Bieber: Πως να φορέσετε έξυπνα το varsity jacket