in

Πονάμε και στη σκέψη: Τα 10 χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο εργαλείο σου. Viral

Οι γιατροί το ονομάζουν τραυματισμό. Εμείς το λέμε κατάρα.

Αν νομίζεις πως ένα σπασμένο χέρι είναι βάσανο μάλλον δεν γνωρίζεις την σοβαρότητα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια κατάσταση.

Διαφήμιση

Στη προκειμένη περίπτωση το μόριο σου μπορεί να πάθει πολλά, αν διαβάσεις μερικές από τις παρακάτω ιστορίες που έχουν αναφερθεί.

10. Να το φυλακίσεις

Παγίδα; Δεν είναι υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα παγιδευμένο μόριο. Όχι όμως με κάποιο εσώρουχο που σε δυσκολεύει στη κίνηση. Γιατρός από το νοσοκομείο της Ταιβάν, είχε περιγράψει σε γνωστό περιοδικό ένα φαινόμενο όπου ένας επιβάτης με μηχανή, τραυμάτισε κατά την πτώση σε τέτοιο μέγεθος το πέος του, που στην ουσία το έσπρωξε προς τα μέσα και το φυλάκισε! Αυτό που μένει από την όλη εικόνα, είναι ότι το πέος σου κρέμεται σαν τη προβοσκίδα ενός ελέφαντα, καθότι το μόριο βρίσκεται μέσα φυλακισμένο. Το καλό της υπόθεσης είναι πως το χειρουργείο για μια τέτοια υπόθεση είναι εύκολο και το πέος δεν τραυματίζεται.

9. Να μοιάζει με σαξόφωνο

Δεν είναι αστείο. Το εν λόγω φαινόμενο βασίζεται σε μια βακτηριδιακή λοίμωξη παρόμοια με τα χλαμύδια, που προκαλεί πρήξιμο, δυσμορφία, μέχρι και…στράβωμα. Θα μπορούσε να μοιάζει και με το σώμα ενός σαξόφωνου. Μόνο που καμιά γυναίκα δεν θα προθυμοποιηθεί να στο…φυσήξει!

8. Να μπερδέψει τις κενώσεις 

Να το πούμε και πιο απλά. Πώς θα αισθανόσουν αν μια μέρα ξυπνούσες και κατουρούσες από τον πρωκτό; Πώς θα ένιωθες αν έπρεπε να βγάλεις τις ακαθαρσίες από το πέος σου; Αυτό το τρομαχτικό και μόνο στη σκέψη φαινόμενο, έχει παρατηρηθεί στους άντρες που κάνουν θεραπεία στον προστάτη από καρκίνο, ή έχουν βιώσει εγχείρηση στα έντερα. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, αλλά άπαξ και σου συμβεί χρειάζεσαι θεραπεία. Και ίσως ψυχοθεραπευτή.

7. Να στον δαγκώσει ψάρι

Δεν πρόκειται για κάποιο περίεργο φετίχ αλλά για το περίφημο ψάρι ”καντίρου”, το οποίο συνηθίζει να τρολάρει τους κολυμβητές δαγκώνοντας τους…στο πέος. Αν νομίζεις ότι όλα τελειώνουν εκεί απατάσαι. Το ψάρι στη συνέχεια χρησιμοποιεί τα κοφτερά σου δόντια για να σου ρουφήξει το αίμα. Ίσως είναι και το χειρότερο στοματικό που μπορούμε να φανταστούμε.

6. Να πάει στραβά η περιτομή

Είναι από τις καταστάσεις που μας έχουν κάνει να λυπηθούν τους Εβραίους. Ωστόσο τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ στραβά.  Η σχολή Ιατρικής στη Βιρτζίνια έχει αναφέρει περιστατικό, όπου το κομμένο δέρμα (που παραμένει ως ανοιχτή πληγή), ενώνεται με το κάτω κομμάτι του δέρματος και ιδιαίτερα αν δεν το προσέξεις. Συγκεκριμένα είναι σαν να έχεις ράψε μέσα σε ένα μάρσιπο το πέος σου. Συγχαρητήρια. Να είσαι περήφανος.

5. Να κάνει…καμπύλη

Όχι δεν είναι απίθανο. Αντιθέτως συμβαίνει κάθε χρόνο στις ΗΠΑ σε τουλάχιστον 160.000 άντρες, οι οποίοι βλέπουν το μόριο τους να κάνει…καμπύλη. Προκαλεί φοβερό πόνο στις στύσεις και αν και η κατάσταση διορθώνεται με φαρμακευτική αγωγή, δεν εγγυάται ότι θα μπορέσεις να αναρρώσεις πλήρως.

4. Να σπάσει ο…λεβιές

Σπάνε ωρέ τα παλικάρια; Σπάνε και μάλιστα χωρίς η κατάσταση να σηκώνει γύψο. Μπορεί να μην έχεις κόκαλα εκεί κάτω, αλλά τα νεύρα σου μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα και ειδικά πάνω στο σεξ. Οπότε αν κάνεις περίεργα ακροβατικά με τη σχέση σου, είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσεις ”σπάσιμο”, αιμορραγίες και φυσικά ανικανότητα. Και μάντεψε. Δεν διορθώνεται εύκολα με χειρουργείο.

3. Να στον φάει σκυλί

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Τα πολλά σφηνάκια και τα ποτά δεν βγαίνουν πάντα σε καλό. Ένας άντρας στον Άγιο Δομίνικο ξύπνησε, αλλά μάλλον το πέος του είχε πάει να πάρει τυρόπιτες. Μετά από κουβέντα με τους παριστάμενους, έμαθε πως είχε ” χάσει” το πέος του από ένα σκυλί που…το δάγκωσε.

2. Μόνιμη στύση

Βολικό δεν λέμε, αλλά σκέψου να πρέπει να κυκλοφορήσεις στο δρόμο. Ένας Ιρανός είχε την φαεινή ιδέα να κάνει τα αρχικά της κοπέλας του τατουάζ πάνω στο πουλί του. Η βελόνα ωστόσο μπήκε πιο βαθιά και πείραξε ένα νεύρο, με αποτέλεσμα να του μείνει…μόνιμα όρθιο. Μετά από τρεις μήνες μόνιμης στύσης, αυτή τη στιγμή το πέους του Ιρανού είναι μισό-μισό. Σίγουρα δεν θα ξαναέβαλε τζιν.

1. Να τα κόψεις

Ένας ευνουχισμός που σίγουρα δεν δούλεψε σωστά. Ένας άντρας μήνυσε εταιρία επειδή τον έβαλε να χειριστεί κόπτη μετάλλων χωρίς βασική εκπαίδευση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόπτης να του κόψει κυριολεκτικά τα πάντα εκεί κάτω. Ο χειρότερος εφιάλτης εν ζωή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΣΟΥΗΔΙΑ γίναμε: Τι θα έκανε ο Ανδρέας Φουστάνος αν η κόρη του έφερνε για σύντροφο έναν 70άχρονο συνομήλικό του

Μεγάλος Αλήτης: 22χρονος Τράπερ στο Μπουρνάζι συνελήφθη με όπλο. Ο αλήτης και το πιστόλι