in

Που να βρεις παρηγοριά: Η Ρόξι Χόρνερ παργηγόρησε το Λεονάρντο Ντι Κάπριο όταν διέλυσε τον αρραβώνα με την Κέλι Ρόρμπαχ


Ο Leonardo DiCaprio είναι πάντα στις επάλξεις.Από την Κέλι στη Ρόξι και φλάσαρε ο εγκέφαλος!

Όταν δεν βγάζει λόγους στα κεντρικά του ΟΗΕ, όταν δεν τρέχει για τους οικολογικούς αγώνες του, όταν δεν έχει γυρίσματα και όταν δεν παίρνει Oscar, ο Leonardo DiCaprio φλερτάρει συνεχώς, μετράει κατακτήσεις και αλλάζει τις γυναίκες με ταχύτητα φωτός.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Kelly Rohrbach, με την οποία έφτασε πιο κοντά από ποτέ σε αρραβώνα, ο Leonardo εθεάθη στη Νέα Υόρκη με νέα συντροφιά, η οποία ήταν πάλι ξανθιά.

Διαφήμιση

Ο ηθοποιός και Roxy λέγεται πως γνωρίστηκαν στο Λονδίνο στο πάρτι μετά την απονομή των βραβείων Bafta και μάλιστα η Roxy φέρεται να χώρισε με τον πρώην της, τον ηθοποιό Joey Essex, για να ζήσει το όνειρο με τον Leonardo. Οι δυο τους πέρασαν μια νύχτα έρωτα, όμως όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτωσεις με τον DiCaprio, η κατάσταση δεν συνεχίστηκε.

Πριν λίγες μέρες οι παπαράτσι τους πέτυχαν στη Νέα Υόρκη, να τρώνε μαζί με άλλο ένα ζευγάρι στο εστιατόριο Serendipity 3.

Η ίδια η Roxy Horner αρνήθηκε κάθε ερωτικό στοιχείο και είπε ότι με τον DiCaprio είναι μόνο φίλοι. Μεταξύ μας όμως ξέρουμε ότι είναι πάλι μια από εκείνες τις περιπτώσεις που η άρνηση έρχεται για τα μάτια του κόσμου, γιατί ο Leo θέλει να προφυλάγεται, ιδίως μετά το Oscar. Επίσης γνωρίζουμε την αδυναμία που έχει στις ξανθές.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σαχάρα Ρέι: Το Instagram της ειναι μία όαση απόλαυσης που πρέπει να δεις

Ποιά Βικτόρια Μπέκαμ; Η Βικτόρια Μπάρμπαρα είναι μελαχρινή σειρήνα με εμφατικές καμπύλες