in

Κέλι Ρόρμπαχ: Σαν Γαλλίδα φοιτήτρια. Με μποτάκια μίνι και ψηλές κάλτσες “παίζει μεγάλη μπάλα” – Φωτογραφίες


Με ύψος 1,75μέτρα και αναλογίες που κολάζουν η Κέλι Ρόρμπαχ, αγαπημένη στη ενότητα koolgirls, ξελόγιασε πριν από λίγα χρόνια και τον Leonardo DiCaprio!

Αλλά ο φίλος μας ο Λίο απέδειξε ακόμα μία φορά πως δεν πιστευει στη μονιμότητα και εφάρμοσε το κόλπο στρίβειν δια του αρραβώνος!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών του 2015 ο Leonardo DiCaprio σε ένα εστιατόριο ενώ δειπνούσε παρέα με την καλη του, γονάτισε μπροστά της και της έκανε πρόταση γάμου. Η Κέλι Ρόρμπαχ αν και σοκαρίστηκε, είπε το «ναι» χωρίς όμως να λάβει κάποιο μονόπετρο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Χωρίσαν μετά από λίγο

Διαφήμιση

Βέβαια η Κέλι με εντυπωσιακές αναλογίες, φωτογραφίες σαν αυτές που ακολουθούν, απόφοιτος του διάσημου Πανεπιστημίου Georgetown και υποκριτικό ταλέντο που δεν είναι από τα χειρότερά που έχουμε συναντήσει τα κατάφερε περίφημα στη συνέχεια αφού λίγο αργότερα πήρε το ρολό της Πάμελα Άντερσον στην αναβίωση της σειράς baywatch για τον κινηματογράφο.

Στο σημερινό υλικό, με λευκό πουκάμισο και αέρινη φούστα η Κέλι μπαίνει στα παπούτσια Γαλλίδας φοιτητριούλας, κρατάει ένα βιβλίο στα χέρια, στέκεται σε ένα δέντρο, φοράει μποτάκια και ψηλές κάλτσες και παίζει μεγάλη μπάλα με τα πόδια της.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με τις κινήσεις της και φανέρωσε το εσώρουχο της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έμιλι Σίαρς: Βγάζει όλα τα ρούχα της εκτός… από ένα διάφανο καλσόν

Helga Lovekaty: Με μαγιό είναι η απόδειξη της τελειότητας. Ιδανικές αναλογίες και κερασάκι στην τούρτα.