in ,

Penelope Cruz: Καλωσόρισε την Άνοιξη με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο

Μοιάζει με πραγματική πριγκίπισσα.

Penelope Cruz

Η Πενέλοπε Κρουζ, 47 ετών, παρευρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στη τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Goya, στο Palau De Les Arts, στην πόλη Βαλένθια της Ισπανίας. Εκεί, συναντήθηκε με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως είναι η Kate Blanchett και ο Javier Bardem.

Η Πενέλοπε, ως εκπρόσωπος του οίκου Chanel, φόρεσε ένα λιλά φόρεμα, με Α γραμμή και όγκο στη φούστα, διακοσμημένο με φλοράλ λεπτομέρειες. Η τουαλέτα είναι από τη συλλογή Haute Couture για την Άνοιξη του 2021 και την συνδύασε με γόβες σε λευκό χρώμα.

Διαφήμιση

Όσον αφορά τον τομέα της ομορφιάς, έκανε ένα απλό και κομψό beauty look, με τα μαλλιά της μαζεμένα τα μισά πάνω. Στα μάτια της έκανε το γνωστό cat-eye, κρατώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις.

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο σύνολό της ήταν το μανικιούρ, το οποίο ήταν στον ίδιο λιλά τόνο με το φόρεμα. Το συγκεκριμένο χρώμα βρίσκεται στα τελευταία trend και προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς τώρα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχέση: Μετά την Ιωάννα Μαλέσκου η αγάπη της για τα ζώα έφερε τον έρωτα. Με ποιον τα έχει η κριτής του GNTM

Bella Hadid: Ποζάρει με σέξι εσώρουχα και «ρίχνει» το Instagram – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες