in

Spirit Awards 2022: Ότι πρέπει να γνωρίζετε για την μαγική βραδιά

Στα βραβεία «Independent Spirit 2022» στις 6 Μαρτίου, ο κινηματογράφος και η μόδα έδωσαν το παρόν τους. Μερικά από τα πιο καυτά αστέρια του Χόλιγουντ, όπως η Λίλι Τζέιμς, η Σίδνεϊ Σουίνι και η Τζούλια Φοξ, συγκεντρώθηκαν στο μπλε χαλί, για να γιορτάσουν τις indie ταινίες.

Στα φετινά βραβεία, η Maggie Gyllenhal ήταν η μεγάλη νικήτρια, καθώς η αναγνωρισμένη ταινία της «The Lost Daughter» κέρδισε τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Το δράμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Olivia Colman και η Dakota Johnson, ακολουθεί μια γυναίκα σε διακοπές στην παραλία, η οποία μπλέκεται παράξενα με μια άλλη οικογένεια.

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock

Η βραδιά ήταν επίσης μια για τα βιβλία ιστορίας, με τον Τρόι Κότσουρ να κερδίζει το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Coda», κάνοντάς τον τον πρώτο κωφό ηθοποιό που κέρδισε βραβείο spirit. Η Taylour Paige του «Zola» και ο Simon Rex του «Red Rocket» κέρδισαν τα πιο σημαντικά βραβεία, Α’ Γυναικείου και Ανδρικού Ρόλου, αντίστοιχα.

Διαφήμιση

Παράλληλα, αντί για τις ταινίες, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο μπλε χαλί, όπου οι σταρ έδειχναν την προσωπικότητά τους και την αίσθηση της μόδας με ποικίλες εμφανίσεις. Από φουσκωτά μανίκια μέχρι σέξι φορέματα, οι εμφανίσεις στη φετινή απονομή των βραβείων στη Σάντα Μόνικα σίγουρα ταίριαζαν στα ταλέντα που παρευρέθηκαν.

Sydney Sweeney

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock

Η σταρ του «Euphoria» Sydney Sweeney έκανε το ντεμπούτο της με ένα ολοκαίνουργιο χτένισμα, ανταλλάσσοντας το ανοιχτό ξανθό της με ένα πιο κόκκινο χρώμα. Για να συμπληρώσει το νέο στυλ, η ηθοποιός φόρεσε ένα κεντημένο γκρι φόρεμα και μαύρες γόβες.

Maggie Gyllenhaal

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock

Η Maggie Gyllenhaal έζησε μια μεγάλη βραδιά, κερδίζοντας το βραβείο της καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία της «The Lost Daughter». Ήρθε ντυμένη για την περίσταση με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με κεντημένα λουλούδια, βαθύ ντεκολτέ και ψηλούς ώμους.

Julia Fox

Μετά τον χωρισμό της με τον Kanye West, η Julia Fox συνέχισε την τάση του έντονου eyeliner, με ένα ολόμαυρο φόρεμα μέχρι το πάτωμα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Chaney Jones: Τραβάει όλα τα βλέμματα με ένα καφέ στρινγκ μπικίνι

Jennifer Lopez: Η σταρ απογειώνει τις ολόσωμες φόρμες