in

Φαίη Σκορδά: Σε εμπορικό δρόμο με σικάτο και σέξι σύνολο – Τρέλανε τους περαστικούς

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διαθέτει αναλογίες μοντέλου

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Φαίη Σκορδά και στην ψυχαγωγική εκπομπή της, «Το Πρωινό», εμφανίζεται πάντα με μοντέρνα outfits.

Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς εργάζεται ως μοντέλο μερικών εταιρειών γυναικείων ρούχων. Και το απόγευμα της Τρίτης 15/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.000.000 ακολούθων της, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες είναι ντυμένη με ένα σικάτο, ανοιξιάτικο σύνολο σε αποχρώσεις του μπλε και του φούξια και είναι πανέμορφη!

Διαφήμιση

Η μίνι φούστα, σε μπλε ηλεκτρίκ τόνο, αφήνει σε κοινή θέα τα ατελείωτα πόδια της και κολακεύει τη μέση της, ενώ το ασορτί top αναδεικνύει το ντεκολτέ της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα nude πέδιλα με το λεπτό, ψηλό τακούνι.

H 42χρονη παρουσιάστρια ποζάρει με αέρα και αυτοπεποίθηση σε πεζοδρόμιο εμπορικού δρόμου και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περαστικούς. Έχει πετύχει ένα ζωηρό συνδυασμό χρωμάτων, καθώς «έχει σπάσει» όμορφα το μπλε με ένα φούξια, oversized blazer, το οποίο της δίνει φινέτσα. Όπως βλέπετε, το μπλε με το φούξια αποτελεί έναν super συνδυασμό, προτιμήστε το στα ανοιξιάτικα σύνολά σας και θα μαγνητίστε τα βλέμματα πάνω σας. Οι τάσεις της μόδας για την Άνοιξη 2022 θέλουν έντονες αποχρώσεις, παρακινώντας μας να αφήσουμε στην άκρη τα μαύρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

To τοπ της Φαίης Σκορδά, το οποίο έχει μικρά cut outs κάτω από το στήθος, αριστερά και δεξιά, αναδεικνύει τη θηλυκή πλευρά της, με την ίδια να χαμογελά και να μας δείχνει την επίπεδη κοιλιά της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πως να κλέψετε την παράσταση με ένα παστέλ κοστούμι

Μαρία Μπεκατώρου: Το νέον πράσινο είναι ξανά στη μόδα