in , ,

Μόδα: Αυτές είναι οι 10 τάσεις που θα είναι παντού την άνοιξη

Διάφανα υφάσματα

Αυτή είναι μια τάση που ταιριάζει σε όσους θέλουν να διασκεδάσουν ξανά, αφού πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων δύο ετών φορώντας αθλητικές φόρμες. Τα διαφανή υφάσματα θα έχουν μια πραγματική άνθιση την άνοιξη. Φυσικά μπορούν να τοποθετηθούν έξυπνα, με διάφορους τρόπους, για να προστατεύσετε τις περιοχές που δεν θέλετε να δείξετε.

Διαφήμιση

Θηλυκά και ρομαντικά σύνολα

Έχει περάσει καιρός από τότε που τα παραδοσιακά θηλυκά σύνολα είχαν τη στιγμή τους στη μόδα. Για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, τα frothy υφάσματα και οι όμορφες ροζ αποχρώσεις, από παστέλ μέχρι καραμελέ, δίνουν ένα ενδιαφέρον, παιχνιδιάρικο στιλ στο σύνολό σας.

Cut-Outs

Tα cut outs δεν είναι νέα είδηση. Ήταν στην μόδα πριν από μερικές σεζόν, αλλά αποδεικνύεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Είτε είναι φόρεμα, παντελόνι ή μπλούζα με κοψίματα, θα ήταν σοφό να βάλετε ένα στην ντουλάπα σας.

Λευκά κοστούμια

Τα κοστούμια μπορεί να ήταν εκτός μόδας για αρκετούς μήνες, αλλά στην επόμενη σεζόν επιστρέφουν με εκδίκηση. Ολόλευκα, με εντυπωσιακές πινελιές, αυτά είναι κομμάτια που θα κάνουν μοντέρνα και σικ κάθε έξοδό σας.

Χαμηλή μέση

Το ψηλόμεσο τζιν κυριαρχεί στις γκαρνταρόμπες μας για πάνω από μια δεκαετία, αλλά την άνοιξη του 2022  η χαμηλωμένη μέση επανέρχεται στο προσκήνιο. Συνδυάστε τα με κοντά μπλουζάκια, για πλήρη αναπόληση της δεκαετίας του ’00.

Πλισέ φούστες

Μία από τις πιο συχνές τάσεις που προέκυψαν στις φετινές πασαρέλες ήταν η πλισέ φούστα. Ενώ υπήρχαν πολλές μίνι επιλογές, η αγαπημένη φούστα του φετινού καλοκαιριού θα είναι η midi. Απλές, πολύχρωμες, μονόχρωμες, σε συνδυασμό με πλεκτά ή με ένα bralette, η επιλογή είναι δική σας, αρκεί να είναι πλισέ.

Ultra mini φούστες


Οι πλισέ φούστες μπορεί να είναι μίντι για την επόμενη σεζόν, αλλά όλες οι υπόλοιπες θα είναι σε μικρά μήκη. Αυτά είναι μίνι που φορούσαν τα σούπερ μοντέλα της δεκαετίας του ’90, με πάνω από το μισό των μηρών τους εκτεθειμένο. Επιλέξτε super-statement αποχρώσεις, prints ή υφάσματα για να βεβαιωθείτε ότι, ενώ η φούστα μπορεί να είναι μικρή, εξακολουθεί να έχει μια πραγματική δύναμη.

Υγρό μέταλλο

Στην επόμενη σεζόν, μπορούμε να αποκτήσουμε λάμψη μέσω των υγρών μεταλλικών υφασμάτων, μια πολύ πιο λεπτή, πιο ενήλικη και σύγχρονη αντίληψη του shimmer. Αυτά τα γυαλιστερά όνειρα, βρίσκονται κυρίως σε χρυσό και ασήμι, δημιουργούν την αίσθηση του λιωμένου μετάλλου, καθώς ένα πολυτελές, αστραφτερό ύφασμα φαίνεται να πέφτει απαλά γύρω από το σώμα σας.

Λουράκια παντού

Οι λεπτομέρειες με λουράκια έχουν κερδίσει δημοτικότητα τις τελευταίες σεζόν. Είτε πρόκειται για ένα τοπ με πολλαπλές τιράντες στους ώμους και το ντεκολτέ είτε για ένα παντελόνι με λουράκια, θα πρέπει να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε ανησυχία για τις άβολες γραμμές μαυρίσματος την επόμενη σεζόν και να αγκαλιάσετε το trend.

Διχτυωτά πλεκτά

Τα πλεκτά είναι σπάνια μια τάση του καλοκαιριού, για προφανείς λόγους, αλλά φέτος βλέπουμε να κυριαρχούν τα πλεκτά με τη μορφή διχτυού. Σε τοπ, γιλέκα, παντελόνια, φούστες, ακόμη και τσάντες, είτε κάνετε βόλτα στην παραλία είτε πηγαίνετε για ραντεβού στην πόλη, βρείτε οποιαδήποτε δικαιολογία για να φορέσετε τα διχτυωτά πλεκτά σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σπύρος Σαραφιανός: «Λυπάμαι για την κατάντια του Πέτρου Φιλιππίδη»

Παρατήρηση από γείτονα για διατάραξη κοινής ησυχίας δέχτηκε η Τραϊάνα Ανανία – Η αποστομωτική απάντησή της