in

Ποια Γουάντα Νάρα; Η αδερφή της Ζάιρα Νάρα τρέχει με το brazilian μαγιό στην παραλία και κολλάζει. Πολύ νάρες οι Νάρες

Η Ζάιρα Νάρα είναι αδερφή της γυναίκας του Μάουρο Ικάρντι, Wanda Nara, και η πιο καλή θεία για τα πέντε της παιδιά!

Οι δύο αδελφές κάνουν μαζί διακοπές αυτή την περίοδο στην Ίμπιζα της Ισπανίας αφού ο Μάουρο έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τις υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι δύο αδερφές και τα πέντε παιδιά της Wanda παίρνουν όμορφες στιγμές στην παραλία και μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα!

Διαφήμιση

Η Ζάιρα μένει μόνιμα στην Αργεντινή όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της ομορφιάς και έχει το δικό της e-shop με προϊόντα ομορφιάς!

Μπορεί στην Ευρώπη πιο γνωστή από τις δύο να είναι η Wanda Nara όμως οι φετινές διακοπές, έγιναν αφορμή για να μας συστήσει και να γνωρίσουμε όλοι εμείς για τα καλά την αδερφή της Ζάιρα!

Τυχεροί ότι την βλέπετε μέσα από το Instagram λογαριασμό της ακόμα πιο τυχεροί οι παραθεριστές στην Ίμπιζα που τον είδαν να τρέχει με το brazilian μαγιό της στην παραλία και να φωτογραφίζεται με χάρη!

Αργεντινή και Βραζιλία είναι δύο χώρες με αρκετά μεγάλη κόντρα. Εκεί που τα βρίσκουν όμως για τα καλά είναι όταν μία αργεντίνα φοράει βραζιλιάνικο μαγιό! Διαφωνεί κανεις;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που είδε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και την έκανε unfollow

Η Κιάρα Φερράνι στο δείχνει να το ευχαριστηθείς. Η φωτογραφία πλάτη με ΓYMNO το… Καλησπέρα είπαμε;