in

Ποια Κέιτ Άπτον; Η Άντι Ουτγκάαρντ, το Supermodel με τα μεγαλύτερα μπαλκόνια στα δείχνει


Κάποιοι έχουν πει πως μπροστά της η Kate Upton βγαίνει ηττημένη. Κι αυτό είναι βαριά δήλωση. Όπως και να έχει, η Antje Utgaard έχει ultra στήθος.

Το γυναικείο στήθος και το τι ζητάει κάθε άντρας είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση. Κι αυτό γιατί δεν είναι σαν τα οπίσθια, όπου ο άντρας δεν κάνει εκπτώσεις. Εδώ πέρα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία, τόσο σε μεγέθη, όσο και σε δομή. Οπότε δεν χρειάζεται να γίνει έκπτωση. Αρκεί μια αναπροσαρμογή στόχων. Γιατί μπορεί να δεις κάτι που δεν το γνώριζες ή δεν το φανταζόσουν και να είναι καλύτερο από αυτό που είχες θέσει ως στάνταρ.

Η Antje Utgaard θα σου κατεδαφίσει κάθε πρότυπο.

Διαφήμιση

Για να τα λέμε όλα, στην όψη δεν σε πείθει ότι έχει κάτι παραπάνω από το οφθαλμοφανές. Όμως εδώ είναι που βασίζεται. Στην παραπλάνηση που θα φέρει την αποπλάνηση. Θα πιστεύεις ότι με τα λόγια μπορείς να την υποτάξεις εύκολα, αλλά θα βρεθείς πολύ σύντομα να είσαι το θήραμα και όχι ο θηρευτής.

Η Antje Utgaard έχει ένα στήθος τόσο πλούσιο και τόσο φυσικό που δύσκολα θα βρεις κάτι που να το πλησιάζει, ώστε να συμβιβαστείς. Επειδή τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ, δες και ονειρέψου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Ανέβασε φωτογραφία με πλεκτό μαγιό σαν σεμεδάκι της μαμάς και θα σε κάνει να…

Paige Hathaway: Κάνει γυμναστική βγάζει selfie φωτογραφία και ξεχειλίζει από μυς και απίστευτα οπίσθια