in

Η Αντζελίνα Τζολί είναι ακτινογραφία: Ανησυχητικές οι νέες εικόνες. Δες φωτογραφίες

Η ζουμερή εικόνα της Αντζελίνα Τζολί αποτελεί εδώ και πάνω από μια δεκαετία παρελθόν, με την ίδια να εμφανίζεται κάθε χρόνο όλο και πιο αδύνατη.

Σε μία από τις τελευταίες πρόσφατες φωτογραφίες της στο instagram επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το μπούστο και τους ώμους της, φανερώνοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Διαφήμιση

Η εμφάνισή της περισσότερο ανησύχησε παρά εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, καθώς η ηθοποιός φάνηκε τρομερά αδυνατισμένη με τα κόκκαλά της να ξεπροβάλλουν από κάθε εκατοστό του φορέματός της.

Ταλαιπωρημένη και με κακή διάθεση, η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε τελευταία φορά και με τους θαυμαστές της και μάλιστα στο Twitter είχε γίνει σχετικό trend τις τελευταίες μέρες του 2021

Ας ελπίσουμε η Αντζελίνα να πάρει τα πάνω της, γιατί η εικόνα που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες είναι τρομερά ανησυχητική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Έμιλι Ρατακόφσκι: Φωτογραφία τόπλες με αντρικό εσώρουχο και τα χέρια στο στήθος

Όταν η Ριάνα τα έδειχνε ιδρωμένα και ήταν πιο φανταχτερά κι από της Κιμ Καρντάσιαν. Φωτογραφία έπος