in

GNTM: Η Ειρήνη Στεριανού είναι πλέον ΥΠΕΡ-ΣΥΓΚΛΟ. Η φωτογραφία που ταρακούνησε το instagram

eirhnh sterianoy

Η Ειρήνη Στεριανού αν και στα 18 της πέρασε σε ΑΤΕΙ και ξεκίνησε για σπουδές, αφήνοντας πίσω το νησί της τη Μυτιλήνη για την Καλαμάτα, μέσα της κυλούσε το μικρόβιο του μόντελινγκ. Ήθελε να γίνει μοντέλο και ήταν δεδομένο πως θα τα κατάφερνε!

Αν και είναι εστεμμένη, αφού κέρδισε τα καλλιστεία για τη Μις Πελοπόννησος τη μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στη ζωή της όταν αποφάσισε να λάβει μέρος στο Next Top Model Ελλάδας.

Διαφήμιση

Η πορεία της μέσα στο στο ριάλιτι μοντέλων αποδείχθηκε ουσιαστική αφού στο νεαρό μοντέλο κατάφερε και ανέδειξε τόσο την ομορφιά της όσο και τα στοιχεία του χαρακτήρα της

Πριν καν λάβει μέρος στο GNTM, η Ειρήνη είχε ήδη μετακομίσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα τη Γλυφάδα, αφήνοντας πίσω τις σπουδές της, και ξεκινησε εργασία στην υποδοχή και στις δημόσιες σχέσεις γνωστών νυχτερινών καταστημάτων εστίασης.

Παρά το είδος εργασίας που έχει διαλέξει, η Ειρήνη συμπεριλαμβάνεται στις παρουσίες εκείνες που πατάνε γερά στα πόδια τους. Είναι συγκρατημένη, και ως επί το πλείστον ασχολείται με το αντικείμενο εργασίας της.

Φυσικά, το Instagram δε γίνεται να λείπει από τη καθημερινότητας, αφού αρκετές φορές παίρνει την απόφαση να προκαλέσει… πανικό.

Η απίστευτη κοπέλα επέλεξε να τολμήσει ένα πολύ ιδιαίτερο λουκ, που η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ!

 

Θα λέγαμε ξεκάθαρα είναι πλέον Υπερ-Συγκλό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral Φωτογραφία: Πώς είναι σήμερα η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα; Η τενίστρια είδωλο μιας ολόκληρης γενιάς

Σκάνδαλο μεγατόνων: Η παίκτρια ριάλιτι από τηλεόραση, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η σύζυγος που της τα κάναν ΕΜΕΤΟ